Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Χρυσή εφεδρεία του συστήματος ο Κουβέλης. Αυτά έλεγε ο Καμμένος πρόσφατα.

Δεδομένης της υπουργοποίησης του Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ ως αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, αυτού δηλαδή που δεν τον ψήφισαν ούτε στην οικογένεια του και ο Ελληνικός Λαός τον πέταξε σαν σκουπίδι από το Παλάτι - Βουλή, υπουργοποίησης στο πλάι στου Πάνου Καμμένου των ΑΝΕΛ, και με δεδομένο ότι η σελίδα του Καμμένου olympia.gr είχε εκφράσει κατ'  επανάληψη τις απόψεις της για τον Κουβέλη, υπενθυμίζω τα κάτωθι (από την σελίδα του Καμμένου) :



21 Ιουνίου 2013 : Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και συμπλήρωνε το άρθρο του : Εντάξει, το καταλάβαμε.. Θα δίνει ψήφο ανοχής στην δικομματική κυβέρνηση.




Παναγιώτη Καμμένο, σε πάω στοίχημα αν θες, σύντομα θα σου καπελώσει ως υπουργό τον προδότη ΓΑΠ (μη σου πω και ως αντιπρόεδρο της ... κυβέρνησής σας) και θα κλαις περισσότερο, λέγοντας : "δε θα ψηφίσω μνημόνια", όπως έλεγες και 3 μέρες προ της ανάληψης τμήματος της ... συγκυβέρνησης.


Επίσης, Παναγιώτη Καμμένο, Γιώργο Χριστοφορίδη, Γιώργο Δαλιάνη, Παύλο Χαϊκάλη, Δημήτρη Καμμένο (*) των ΑΝΕΛ, σας θυμίζω και μερικές από τις φωτο που αναρτούσε το olympia.gr για τον συν-υπουργό σας, τον Φώτη Κουβέλη. 

* τα αναφερόμενα μέλη των ΑΝΕΛ πήραν περί τα 2000 ψηφαλάκια τον Γενάρη του 2015, από κάτι μαλάκες σαν τον υπογράφοντα το παρόν, σε Αττική, Πειραιά, Αρκαδία.


Υ.γ. Χριστοφορίδη, άστο και φέτος. Μη με ξαναπάρεις να μου ευχηθείς χρόνια πολλά στην εορτή μου. Στα ... είπα πέρυσι και ο λόγος μου ισχύει εσαεί.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου