Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Φορολογικά έγγραφα Γ.Θ.Κ. Νοιώθω την απέραντη ανάγκη να ευχαριστήσω το Ελληνικό ... κράτος.


"Τι είναι η Πατρίδα μας ; Μην είν οι κάμποι ; Μην είναι οι θάλασσες και τα βουνά ;" 
Αυτό έγραφε με περίσσια γλαφυρότητα στο ποίημα του ο Ιωάννης Πολέμης, αναζητώντας την έννοια της Πατρίδας. Σήμερα όμως, από το 2009 και εντεύθεν είναι τα ίδια ; (*


Σαφώς και στις αναζητήσεις του Ποιητή δεν περιλαμβάνονται κωλόχαρτα σαν αυτό αριστερά επάνω (κάνε κλικ να το δεις ευκρινώς).


ΕΝΦΙΑ, χαράτσια και γαμησιάτικα ... έξοδα, στα οποία έχουν προστεθεί και κάτια ... "λιανά" (ΤΟΚΟΙ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ κ.λπ.) από το λαοφιλές, θεάρεστο και λατρεμένο ... κράτος
(βλέπε τις γερμανόδουλες, πουλημένες και αντεθνικές ... κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ).
"Λιανά που πρέπει ΟΛΟΙ να γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια μιας και είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ  και τα έχουν επιβάλλει αλλότριες δυνάμεις. Και αντί να νοιώθουμε θλίψη και κατήφεια, θα πρέπει να νοιώσουμε ΟΡΓΗ που θα πέσει στους ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ! Οργή που θα δείξει πως η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ !

Επειδή όμως, στο τέλος ξυρίζουν τους γαμπρούς (και τα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ), σου παραθέτω ΚΑΙ τα εκκαθαριστικά μου. Μιας και δεν έχω πρόβλημα με τα (άθλια) ... προσωπικά δεδομένα που επικαλούνται ... κάποια ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ και ΟΛΟΙ οι κλέφτες και ξέροντας πως εκφράζω όλους σας, δικά σας !

 
Ξέρω. Έχεις απορία. Και ναι, δεν έχω καταθέσει ακόμη την τελευταία δήλωση (για το έτος 2016) μιας και σκυλοβαριέμαι. Επίσης σίγουρα σου λείπει "κάτι", στα ανωτέρω. "Κάτι" απουσιάζει. Θα το έχεις. μιας και, τα καλύτερα έρχονται.

* Σήμερα, θα πρέπει να κρατάμε μέσα μας, από το ποίημα του Πολέμη το :
"Όλα πατρίδα μας ! Κι αυτά κι εκείνα,
και κάτι που ῾χουμε μες την καρδιά
και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
και κράζει μέσα μας : Εμπρός παιδιά !"Σημ : Στην αποστροφή του ποιητή "αυτά και εκείνα", ο ποιητής ΔΕΝ εννοούσε βεβαίως ΚΑΙ τους πουλημένους, τους γερμανόδουλους, τους Τραπεζίτες τους θρασύδειλους που βάζουν "μπροστά" γυναικόπαιδα", και τους ξεφτίλες, ΑΛΛΑ την ψυχή, το θάρρος και την δύναμη για να ανατρέψουμε και να τιμωρήσουμε ΟΛΟΥΣ τους υπαίτιους !!! 

Δε βαρέθηκες ρε Ραγιά να σε θεωρούν αμνό και να σε οδηγούν στην σφαγή ; Σήκωσε κεφάλι ΡΕ !!!

Ας σας ... μουσικώσω και λίγο.


There's the heat, will keep you back and let me rise 

There's a chance that you don't see the place up in my eyes 
There's the heat, will keep you back and let me rise 
I got the whole world waiting down on me 
And there's the cold hand taking my time 
But I will stand if I know you won't put me down
Cause I will fight your fire, 
We're fighting fire with fire


Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

(χρόνια πολλά Κωστάκη φίλε μου) 

Upd 23-6-2017 Πάρε και αυτή του 2016, επαναλαμβάνοντας πως ακόμη σου οφείλω "κάτι". 
Σημειωτέον πως η παρούσα δήλωση απευθύνεται προς την ΑΑΔΕ που είναι σε ευθεία σύνδεση με το Γερμανικό (βλ. Ναζιστικό υπ. οικ/κών) και όχι προς την ΓΓΔΕ ...