Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εσείς, οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι κεντρώοι κλπ, παρακαλώ διαβάστε και μοιράστε το συνημμένο

75 χρόνοι έχουν περάσει από τότε που κυκλοφορούσε χέρι με χέρι το κείμενο από το οποίο έχω σημειώσει μερικές αράδες. 

75 χρόνοι έχουν περάσει από τότε που ήταν επίκαιρη η απώλεια της Εθνικής Αξιοπρέπειας, της Επικράτειας (αναφορικά με την έκταση της Χώρας ΜΑΣ), της περιουσίας της Πατρίδας, της περιουσίας των Ελλήνων. 

75 χρόνοι έχουν περάσει από τότε που μια πένα, μετέφερε στην κοινωνία αυτό που διαλαλούσε ο γερμανοτσολιάς Τσολάκογλου μιλώντας για την επερχόμενη ... "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Συνδυάστε το με τις συναφείς ρήσεις των Μπους, Γ. Παπανδρέου, Μέρκελ κλπ. Συνδυάστε τα όσα περιγράφονταν (προ 75 ετών) στην δεύτερη φωτογραφία, με όσα ζούμε σήμερα.
 
75 έτη μετά και ΟΛΑ είναι επίκαιρα. Όλα είναι μέσα σε μια δεξαμενή όπου, τα πάντα επαναλαμβάνονται, όχι ως μια καρικατούρα ή ως κακό ανέκδοτο, μα, ως η εκδίκηση των
ναζιστών και των "νεοταξιτών", μα και των εδώ δουλικών τους, στις πλάτες του δύσμοιρου Έλληνα που ξέχασε -προς χάριν των ανέσεων που διαθέτει (ποίες άραγε διαθέτει ;;;) το, πως να σηκώνει γροθιά και το πως να απαιτεί είναι υποχρέωσή του και όχι άχθος ...

Επαναλαμβάνω πως, το κείμενο που διαβάζετε στις 2 συνημμένες φωτογραφίες δεν είναι γραμμένο σύγχρονα, τώρα, μα 75 έτη πριν. Τον Σεπτέμβριο του 1941 ! Διαβάστε και σκεφτείτε εσείς οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι κεντρώοι, οι κεντροαριστεροί και οι κεντροδεξιοί. Μα και εσείς που προσδιορίζεστε ως "των άκρων".

Και αν διαπιστώστε πως -δυστυχώς- τα όσα περιγράφονται στο προ 75 ετών κείμενο δεν αφορούν ΚΑΙ το σήμερα, μη κατεβάστε το κείμενο που ακολουθεί. Μη δώστε σημασία. 

Όμως, αν διαπιστώστε πως σας αφορά, πως ΜΑΣ αφορά, τότε διαβάστε το, τυπώστε το αν μπορείτε και μοιράστε το σε φίλους και σε γείτονές σας, σε γνωστούς και αγνώστους, έτσι ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να εγερθεί από τον λήθαργο και την κούραση το Πατριωτικό Καθήκον. Ως χρέος έναντι των προπατόρων μας αλλά και των επόμενων γενεών.

Κατεβάστε, διαβάστε, τυπώστε και μοιράστε το : Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ από τον Δημήτρη Γληνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου