Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό ...

Σήμερα κλείνουν 5 χρόνια κάτω από την κτηνωδία που επέβαλε ο προδότης παπανδρέου και συνέχισε με οίστρο ο φίλος και συμμαθητής του, σαμαράς.

5 χρόνια που χάθηκε μια πόλη από ... αυτοκτονίες Ελλήνων, που εξανεμίστηκαν 80 δις euro από τις καταθέσεις, που οι τράπεζες "σώθηκαν" (;;;;) πάνω στα ψυχικά και φυσικά πτώματα μιας κοινωνίας που πίστεψε πως μερικοί (δεν είναι και πάρα πολλοί δα) άεργοι, τιποτένιοι και υπηρέτες ξένων συμφερόντων, θα φροντίσουν για λόγου του.

Που πίστεψε μέχρι και τις πρόσφατες εκλογές ακόμη πως, σαδιστές δήμιοι σαν τον μπένι και τον κούλη -και το αναφέρω μιας και τους εξέλεξε ξανά- θα διορθώσουν τις κτηνωδίες που οι ίδιοι επέβαλαν επί 40 μεταπολιτευτικά (;;;) χρόνια όπου φρόντισαν να καλύψουν τα του οίκου τους με νόμους (;;;;) περί ασυλίας βουλευτών, τραπεζιτών, διοικητών Οργανισμών.

Μέσα σ αυτά τα 5 χρόνια ομολογώ πως μου δημιουργήθηκε -αν μη τι άλλω- μια απορία. Με πόση αντοχή και ανοχή μπορεί να υπομείνει ο Ελληνισμός τις κτηνωδίες σε βάρος του, αλλά κυρίως σε βάρος της Πατρίδας μας ;

Τελικά μπορεί να ... υπομείνει πολλά "του Έλληνα ο τράχηλος". Μέχρι και ζυγό. Ζυγό 6 χιλιάδων αυτοκτονιών, ζυγό εκατοντάδων δις χαμένων από τις τσέπες του, χαμένων - κατασχεμένων περιουσιών, εξευτελισμού του από ξένα ράκη, υποβιβασμού της εξωτερικής πολιτικής, εξαφάνισης του Κράτους Πρόνοιας και πολλά αλλά. Και αυτό είναι ντροπή για όλους μας.

Για να έχει λοιπόν σχετικά αίσιο τέλος αυτή η ... υπόθεση, πρέπει να πιέσουμε τους βουλευτές, πολιτευτές κ.λπ. που ξέρει ο καθένας να να πράξουν ΑΜΕΣΑ ότι οφείλουν ή να παραιτηθούν, ενώ θα πρέπει να τους γίνει σαφές πως θα πρέπει να τρέμουν όλοι τους αν αναλάβει δράση ο Λαός. Ο Ελληνισμός !

Μια δράση που, ναι μεν θα είναι -αρχικά- άτακτη ενδεχομένως και προφανώς, αλλά που θα ξεκαθαρίσει πλέον τα στάχυα από την ήρα ! Με το όποιο κόστος.

Δεν πάει άλλο !

Υ.γ. Χρόνια πολλά για την σημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου