Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ο κ. Παυλόπουλος ενεργεί ως υπηρέτης των δανειστών στο προτεκτοράτο τους. Όχι ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

Δυστυχώς πέρασε στα ψιλά (στην καλύτερη) ή στην αφάνεια (στην χειρότερη) η προχθεσινή συνάντηση μεταξύ του ... ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου και του ... προέδρου των συμβολαιογράφων Γιώργου Ρούσκα στο προεδρικό μέγαρο. 
Βλέπεις, η έγκριτη ελληνική δημοσιογραφία είχε να ασχοληθεί με τον Μπουτάρη και έτσι δεν ... πρόλαβε να παρουσιάσει βροντερά την συνάντηση των δύο ανωτέρω. 

Οι συγκρίσεις μεταξύ των Παπούλια που υπέγραφε ... προεδρικά διατάγματα από το Βερολίνο και του Παυλόπουλου που δεξιώνεται εκτελεστές του Ελληνισμού, μόνο τυχαίες ΔΕΝ είναι ...





Πρόεδρος-υπηρέτης

(21-5-2018)

Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος υποδέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπόδικο Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Γιώργο Ρούσκα, που δικάζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για Εγκληματική Οργάνωση- για το παραδικαστικό των στημένων Πλειστηριασμών.

Η συνάντηση, με προσκεκλημένους μόνο συμβολαιογράφους που στηρίζουν τους ηλεκτρονικούς
πλειστηριασμούς και τον Γ.Ρούσκα, γίνεται 5 μέρες πριν τις εκλογές των Συμβολαιογράφων (27-29 Μαΐου) και έχει προφανές και πρωτοφανές περιεχόμενο: να επιβραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον υπόδικο υποψήφιο για την προώθηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών των σπιτιών των απλών ανθρώπων!

Η Έλενα Καραγεωργοπούλου @Elena Karageorgopoulou, η συμβολαιογράφος-μέλος του Δ.Σ., που μάχεται εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με επιστολή της και με αυτοπρόσωπη παρουσία της, ζήτησε ενημέρωση για τον χαρακτήρα της συνάντησης και ζήτησε να παρίσταται, εφόσον θεωρείται θεσμική συνάντηση, για να διατυπώσει την αντίθετη άποψη.
Με ρητή εντολή του Παυλόπουλου αποκλείστηκε από την συνάντηση: “ο Πρόεδρος θα δεχθεί μόνον όσους υπέδειξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου. Χωρίς την άδειά του δεν μπορείτε να παρευρεθείτε”.

Η χρήση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κ. Παυλόπουλο για την προώθηση του κακουργήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αποτελεί ενέργεια που παραβιάζει το Σύνταγμα και το καθήκον του Προέδρου της Δημοκρατίας να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και να προστατεύει τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.

Ο κ. Παυλόπουλος ενεργεί ως υπηρέτης των δανειστών στο προτεκτοράτο τους.
Όχι ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Πλεύση Ελευθερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου