Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Μεταλλαγμένη βουλή ; Ε, όχι δα ! Έτσι ήταν πάντοντε

Τι ζει ρε γαμώ το αυτή η χώρα !!!

Κάτι άρρωστα παιδιά, που αντί να τα στηρίξει η πολιτεία για να μπουν σε ψυχιατρική παρακολούθηση, τους έδωσε το περιθώριο να απαιτούν ... νόμους (ξεφτίλας) και που κατ΄ επέκταση προκάλεσαν τα εξής :

α) ξεβράκωσαν την ΝΔ με το να δώσει σε κάποια Κατερίνα Μάρκου (που την είχαν αγοράσει από το Ποτάμι, που με τη σειρά του την είχε αγοράσει από την ΔΗΜΑΡ) το περιθώριο να μιλήσει κατά του Νόμου έκτρωμα για τις υιοθεσίες από homo ζευγάρια. Αφού η Μάρκου μίλησε και αφόρισε, ψήφισε θετικά. Υπέρ.
Όπως ψήφισε και η αδελφή του Κούλη. Η Ντόρα. Όπως και η ανιψιά του Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη. Όπως και κάποια (άγνωστη) Κεραμέως. 
Έτσι, αποδείχθηκε άλλη μια φορά η μετάλλαξη της πάλαι ποτέ συντηρητικής παράταξης ;
ΟΧΙ ! Αποδείχθηκε ότι απλώς τόσα χρόνια δε ξέραμε τι (πραγματικό) καπνό φουμάρει !
Κρίμα που δε ψήφισε και η άλλη ... "δεξιά". Η φίλη και κομματική σύντροφος του Άκη Τσοχατζόπουλου η Σπυράκη, για να γελάσουμε λίγο περισσότερο με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος.

β) στους δήθεν "αντί", στους προδότες κωλοτούμπες ΑΝΕΛ, ψήφισαν θετικά οι γνωστοί ... καρεκλοκένταυροι Ζουράρης και Παπαχριστόπουλος, ενώ, το ... παλικάρι - προδότης Π. Καμμ€νο$, απουσίασε νίπτοντας τας χείρας του.

γ) Στο ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη (δηλαδή στους "τρεις και ο κούκος), ψήφισαν όλοι τους θετικά, πλην κάποιων που απείχαν.

δ) Στο ΚΚΕ όπως πάντα "παρών". Σαν να τους ρωτάμε : θέλετε να τον σκοτώσουμε ή να ζήσει ; και να απαντούν : παρών ... 😜

ε) Στο ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑ, οι άρρωστοι συνάνθρωποι προκάλεσαν την εμφάνιση του Τ$ίπρα που μίλησε θετικά για τον ... νόμο του ... ενώ, ο αγωνιστής απεργός πείνας (κατά το παρελθόν) Μιχελογιαννάκης, που πιάστηκε να τρώει στα κρυφά, αντιστάθηκε μαζί με κάποιον Παραστατίδη. 
Να μη ξεχάσω να επαναλάβω τη ρήση του Τ$ίπρα : όσοι αντιτίθενται, είναι βαθέως συντηρητικοί. 
Έλα αγόρι μου. Πάρε το νεωτεριλίκι σου και σάλτα και φεύγα από εδώ.

Με άλλα λόγια ; Το ξεβράκωμα όσων θεωρούνταν επί σειρά ετών ως "ιερές και άσπιλες αγελάδες" πήγε σύννεφο !

Ξέρω. Τώρα θα αρχίσουν οι παπαριές για ρητορική μίσους, για ομοφοβία και άλλες μαλακίες, όμως, η απάντηση είναι μια. Άντε να χαθείτε ρε αδελφές και παλικάρια που γίνατε μαλλιά κουβάρια. Σε λίγο θα σας ζητήσουν να ψηφίστε και ... νόμο για την προστασία των εμπόρων κόκας και ηρωίνης και ... στο όνομα της "ελεύθερης αγοράς", θα το κάνετε !
Ευρωπέη μου, πολιτισμένοι τα κόκκαλα ... κάποιων, θα τρίζουν !
Επιστάτης (κόκκινος από τσαντίλα και οργή) 

Σχόλιο ΓΘΚ : συμφωνώ με κάθε σου λέξη και κάθε σου σχόλιο ! 
Και θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμη. Δε τραβάω κανένα ζόρι με αυτά τα ασθενή άτομα, αρκεί να μη θεωρούν εαυτούς κάτι περισσότερο από όλους τους υπολοίπους και να μην απαιτούν στο όνομα (του Σόρος) και της μούρλιας τους, ... ιδιαιτερότητες στους νόμους.
Καθώς, αν αρχίσουν να ψηφίζονται ... νόμοι για μια μερίδα μερικών δεκάδων ατόμων, σύντομα θα κληθεί το ... κοινοβούλιο να ψηφίσει και για όσους φοράνε το ρολόι στο δεξί τους χέρι, μετά για όσους θέλουν δε τρώνε σπανάκι κοκ. 
Και τότε τι θα επιτευχθεί ; Μια άνευ ορίου και ουσίας πολυνομία που θα βοηθά ΜΟΝΟ κάτι τύπους σαν τον κατάπτυστο Σόρος. 
... τώρα όμως που το σκέφτομαι, τι μαλακίες λέω ;;; Εδώ ψηφίστηκαν ... νόμοι για τα μνημόνια και για το θάνατο του Ελληνισμού και εγώ κάθομαι και μιλώ για νόμους ... ιδιαιτεροτήτων ... 

ΓΘΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου