Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η σιωπή σας σημαίνει, όπως σας το ξαναείπαμε, ότι επιβεβαιώνονται οι όποιες καταγγελίες για κακή διαχείριση

ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΜΟΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ
Κολοκοτρώνη 4, & Π.Π.Γερμανού 3-5 (πλατεία Κλαυθμώνος), Αθήνα 105 61,6956546076 6936331669 varoys@gmail.com kostas.tzatzanis@gmail.com

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΣΜΕΔΕ (ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ)
Γραφεία ΕΣΤΑΜΕΔΕ, υπόγειος όροφος  Π.Π.Γερμανού 3-5 (πλατ.Κλαυθμώνος), Αθήνα 10561 6956546076 epagsynttsmede@gmail.com

12. 5. 18

Προς τον Πρόεδρο της Τράπεζας Αττικής κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη


Κύριε πρόεδρε

Εκτιμούμε ότι ο κύριος Παπασταυρίδης είναι ένα από τα σοβαρά συνδικαλιστικά στελέχη στους συνταξιούχους ΤΣΜΕΔΕ, με συχνές εύστοχες επισημάνσεις, παρεμβάσεις κλπ. Η παρούσα επισήμανσή του σας αφορά και θα θέλαμε τη θέση σας ή υπόδειξη της γραμματείας σας κάποιας δημοσιοποιημένης αντίδρασής σας.

Σας πληροφορούμε ότι η αγνόηση των μηνυμάτων μας (και δυστυχώς έχουμε αρκετά δείγματα) κάθε άλλο παρά μας βλάπτει αφού καταλαβαίνουν οι συνάδελφοι ποιος είναι με ποιον και για αυτό μας ανάδειξαν πρώτη δύναμη στην ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ. Η επίδραση αυτής της αγνόησης στην εκτίμηση των συναδέλφων για την ηγεσία της Τράπεζας Αττικής είναι αντιστρόφως ανάλογη. Χιλιάδες συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ τα μαθαίνουν αυτά με φροντίδα μας.


Απ΄ ο, τι βλέπετε προσέχουμε ιδιαίτερα και τους τύπους και την απαιτούμενη ευγένεια. Δεν σας ζητάμε τώρα τίποτα άλλο παρά την εκφρασμένη θέση σας να ενημερώσουμε τους συναδέλφους πολύπλευρα και στη συνέχεια να δούμε αν θα πάρουμε κάποια θέση, την οποία πάντα μπορείτε να αντικρούσετε, αν δεν είναι ευνοϊκή για εσάς, την τράπεζα, την πολιτική της, ή την πολιτική μέσα στην οποία κινείται, για τις οποίες άλλωστε έχουμε θέσεις και τις γνωρίζετε.

Η σιωπή σας σημαίνει, όπως σας το ξαναείπαμε, ότι επιβεβαιώνονται οι όποιες καταγγελίες για κακή διαχείριση αυτών που είστε ταγμένος να διαχειρίζεστε χρηστά.

Με εκτίμηση,


Για την ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ και την Επιτροπή Αγώνα
Κώστας Τζατζάνης Πρόεδρος ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ
Σταύρος Βαρουτσής γ. γραμματέας ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου