Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Μάνος Δανέζης : βιώνουμε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Δρ. Μάνος Δανέζης. Ο Αστροφυσικός, ο Δάσκαλος που γυρίζει όλη την Ελλάδα και διδάσκει τον Ελληνισμό, ο Άνθρωπος που έχει ως μοτο της ζωής του το : "οι άνθρωποι θα έπρεπε να κάνουν τους τίτλους και όχι οι τίτλοι τους ανθρώπους" μας θυμίζει ότι ΗΔΗ είμαστε σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Στον Γ' κατά σειρά. 

Σας παρακαλώ θερμά να δείτε, να ακούστε και κυρίως να σκεφτείτε όλα όσα λέει ο Δάσκαλος Δανέζης στον μονίμως εξαιρετικό Δημοσιογράφο Γιώργο
Σαχίνη.

 

Ο Δάσκαλος Μάνος Δανέζης, μεταξύ των άλλων είπε :
  • Το θέμα δεν είναι να βγούμε από το σπήλαιο του Πλάτωνα και να τρέξουμε να χωθούμε στο διπλανό σπήλαιο, αλλά να αντιληφθούμε την αξία της ελευθερίας.
  • Τα σημερινά, όσα βιώνουμε, είναι συνέχεια της συμφωνίας της Γιάλτας και της μετέπειτα συμφωνίας, της Μάλτας με άγνωστο τελικό αποτέλεσμα. Και μπορεί να φαίνεται ότι όλα πάνε προς το κακό, να μη ξεχνούν ορισμένοι ότι υπάρχουν και οι ανατροπές ...
  • Ζούμε ένα Γ' Παγκόσμιο πόλεμο. Υπάρχει ένα σχέδιο ανακατανομής. Όλα γίνονται για την ενέργεια. Οι μεγάλοι παίκτες είναι οι ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία.
  • Η παγκόσμια ιστορία διδάσκει ότι όταν υπάρχουν παγκόσμιες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, τότε τα κόμματα διαλύονται, όχι όμως τυχαία, στις ομάδες που πρόσκεινται η κάθε μια στις μεγάλες δυνάμεις.
  • Δεν χρειάζομαι καμία δικαιολογία για να υπερασπίσω την Πατρίδα μου. Θα την υπερασπίσω διότι την αγαπάω. Θα υπερασπίσω, αν συμβεί κάτι, την Πατρίδα μου αλλά δεν θα περιμένω να μου αγιάσει τα όπλα ο παπάς μιας και ξέρω ότι ο Χριστός δεν θέλει να σκοτωνόμαστε.
  • Η γαλλική επανάσταση δεν ήταν επανάσταση διαφωτισμού αλλά πεινασμένων.Δεν έχουμε δημοκρατία αλλά δημοκρατία αγγλικού τύπου. Διαμοιρασμού όσων έχει κάποιος.  Εμείς θέλουμε Ελληνική Δημοκρατία.
  • Θέλουμε μια ελληνική πολιτισμική επανάσταση. Θέλουμε επανάσταση από "κάτω" μιας και ο "επάνω" δεν σου παρέχει ποτέ τίποτα.

  • Το σύμπαν επηρεάζεται από τον βιοϋπολογιστή, δηλαδή από τον άνθρωπο. Μπορεί ο άνθρωπος να δυσκολεύεται να αντιληφθεί τα "ερωτευμένα" φωτόνια τον χώρο μινκόφσκι, τον ισομορφισμός, την κβαντική διεμπλοκή μεταβίβασης δεδομένων στο χώρο και στον χρόνο, ΌΜΩΣ σε 10 χρόνια θα έχουμε κβαντική τεχνολογία στους υπολογιστές, στα σπίτια μας.
  • Εμείς με την σκέψη δημιουργούμε την αυριανή μας πραγματικότητα μιας και η σκέψη μας είναι ενεργητική. Και όταν λέω ότι την δημιουργούμε ΔΕΝ εννοώ ότι θα ζητήσουμε έντονα 100.000 € και θα μας έλθουν.

  • Η φύση δημιουργεί μόνο ότι έχει ανάγκη. Το σύμπαν δεν δημιουργεί τίποτα τυχαία και αν δεν τα έχει πλέον ανάγκη, τα καταστρέφει. Άρα, το θέμα δεν είναι ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο, αλλά γιατί τον έφτιαξε !


  • Ο Λεύκιππος, ο Δημόκριτος και οι προσωκρατικοί, που έχουν πει όσα διαπιστώνει σήμερα η σύγχρονη επιστήμη, ΔΕΝ διδάσκονται στα σχολεία. Και άλλοι τα έχουν πει. Προ χιλιάδων ετών. Από Ανατολικούς πολιτισμού.
    Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει το "ποιος το είπε" αλλά το αν τα είπε σωστά.


  • Τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον άνθρωπο, δεν λύνονται με τσιτάτα από πολιτικούς και επιστήμονες. 
Η σελίδα του Μάνου Δανέζη στο internet είναι η http://manosdanezis.gr/
Μην αρκεστείτε στην ανάγνωση και στο άκουσμα της παρούσας ανάρτησης. Ξεφυλλίστε όλο του το site. Έτσι, μόνο κερδισμένοι θα βγούμε όλοι μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου