Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Προς Ελληνική Δικαιοσύνη

Κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι Ανακριτές, κύριοι Δικαστές

Κατά την προανακριτική περίοδο, θα ακούσετε από διαφόρους κρινομένους ότι "πλανήθηκαν", ότι εξαπατήθηκαν, ότι έπραξαν σύμφωνα με εντολές κυβερνητικές ή -έστω- επιθυμώντας το (κακώς κατ΄ αυτούς εννοούμενο) "κοινό
καλό" (σ.σ. "τους" και των πέριξ αυτών).

Κύριοι, σε κάθε τους τέτοια αναφορά να γνωρίζετε ότι σας περιπαίζουν και σας εξαπατούν οι απατεώνες γελώντας από μέσα τους σε κάθε σας δισταγμό λήψης ρηξικέλευθης απόφασης.

Σύμφωνα ΚΑΙ με τους Εσωτερικούς Κανονισμούς των Τραπεζών, πέραν των σχετικών Νόμων, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ για τις εγκρίσεις (σύμφωνα ακόμη και με το δίκαιο περί Α.Ε.) είναι τα Δ.Σ. των (Τραπεζικών) εταιρειών καθώς και οι εντολοδόχοι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι των Τραπεζιτών. 

Διατάξτε άμεσα το άνοιγμα λογαριασμών ΟΛΩΝ των στελεχών. Αναθέστε σε εξειδικευμένους ελεγκτές τους ελέγχους. Και εκεί θα διαπιστώσετε την ραγδαία αύξηση του πλούτου τους ή την έκκλητο ζωή που διήγαγαν. 

Τέλος, επί της παρούσης λάβετε υπόψη και τα εξής : 
α) οι καθ'  έξιν εγκληματίες, απατεώνες, συμμορίτες, έχουν ως "σκοπό" τους την διάπραξη εγκλημάτων, την παραπλάνηση και την εξαπάτηση, αλλά ΚΑΙ προσπάθεια αποφυγής των ευθυνών τους όταν φθάσουν μπροστά σε Εσάς, 
β) Τα Διοικητικά Συμβούλια (παρόντα και παρελθόντα) των εταιρειών και των Οργανισμών, ή όσοι Ελεγκτές αυτών που ... εξαπατήθηκαν (όπως θα σας πουν) θα προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια σε Εσάς, ακόμη και εκβιάζοντας, εκμαυλίζοντας και τρομοκρατώντας τους υφισταμένους  τους, τους συμπολίτες και γενικά όσους ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και κατέχουν στοιχεία σε βάρος τους !

Η Κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι θα χρησιμοποιήσουν ως εκβιαστικό ή κατασταλτικό του Θάρρους εργαλείο, ως οχύρωμα τους απέναντι στην επερχόμενη Τιμωρία τους, διάφορες Δικονομικές ενέργειες, ΕΝΟΣΩ έχουν την απόλυτη ευθύνη των πράξεών τους. 

Εσείς έχετε την εμπειρία, τις γνώσεις και τους μηχανισμούς για να διακρίνεται ότι όσοι παριστάνουν τα ... θύματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από κοινοί εγκληματίες που είτε θα σας παριστάνουν τα "θύματα" είτε θα σας λέγουν ότι "κάλυψαν βρώμικες καταστάσεις" για "καλό σκοπό" ...

Κύριοι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης, μιλάμε γι αυτούς που η σύσσωμη η Ελληνική Κοινωνία ονομάζει "λαμόγια" (*). Κλίκες. Συμμορίες. Διαχρονικούς εγκληματίες κατά του Τόπου ΜΑΣ !

Κύριοι δώστε τέλος στην ατιμωρησία και εμείς, θα είμαστε αρωγοί Σας, σε κάθε Σας διεργασία, με γνώμονα και αυτοσκοπό μας ΜΟΝΟ την αποκάλυψη της Αλήθειας, την απονομή Δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων.
Όσο και αν προσπαθήσουν να μας φιμώσουν ...
Όσο και αν γνωρίζουμε ότι έχουν και "δικούς" τους Δικαστικούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς ... Όσο κι αν ξέρουμε ότι δημιουργούν "ιδιόκτητους" μικρούς ... στρατούς !

* Λαμόγια ονομάζει ο Λαός αυτούς που έκαναν εγκλήματα, απάτες, έφαγαν χρήματα του Λαού,  αλλά την γλυτώνουν από την Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου