Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Το πλιάτσικο των διπλοκρατήσεων και η οδύσσεια του Έλληνα Πολίτη που ζητά τα χρήματα που του άρπαξαν


Ο Γιάννης είναι ένας από τους πολλούς Έλληνες συμπολίτες μας που δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όταν διαπιστώνει κάτι παράλογο, παράνομο και αντισυνταγματικό.

Έτσι λοιπόν, όταν διαπίστωσε τις διπλοκρατήσεις που γίνονταν στη σύνταξή του επί 13 μήνες από το ΙΚΑ και από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ (και τα δύο Ταμεία ήταν τμήμα του Ελληνικού Κράτους), απευθύνθηκε ως όφειλε θεωρώντας ότι έγινε κάποιο λάθος, στα δύο Ταμεία. Όμως, ο ένας κρατικοδίαιτος οργανισμός τον παρέπεμπε στον άλλον, κατάσταση που εκφράζεται παρανοϊκά από
την απάντηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που τον παρέπεμψε στο ΤΑΥΤΕΚΩ ...

Και αφού η απάντηση ήταν "ήξεις - αφήξεις"  και  αφού ο Άννας τον παρέπεμπε στον Καϊάφα, απευθύνθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη, που με την σειρά του -η υπηρεσία του Συνηγόρου του Πολίτη- απευθύνθηκε στον ΕΦΚΑ ως όφειλε προσπαθώντας και αυτός να βγάλει ... άκρη, αλλά ...  



Σημείωση : μέχρι και σήμερα, 5 χρόνια μετά από την ληστεία των διπλοκρατήσεων, οι αχρεωστήτως (και παρανόμως) δύο φορές κρατηθείσες εισφορές (βλέπε πλιάτσικο) δεν έχουν επιστραφεί στον Πολίτη (και σε χιλιάδες άλλους), ως όφειλαν μιας και το "άρπαξε να έχει(ς) ο Γερμανός και κλέψε για να φας" του ... Ελληνικού Δημοσίου, καλά κρατεί, την ίδια ώρα που οι κοκορομαχίες (για τα μάτια του κόσμου) στη ... Βουλή Παλάτι, καλά κρατούν.

  • Και ο Συνήγορος του Πολίτη κύριε τι κάνει ;
Τον Πόντιο Πιλάτο ...
  • Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ;
Καλά. Ευχαριστούν ... 
  • Και οι συνδικαλιστές τι κάνουν ;
Χαίρουν άκρας υγείας ... 

Για την μεταφορά των ανωτέρω, 
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Παρανόμως απολυμένος από την Τράπεζα Αττικής (χωρίς να περάσω ποτέ πειθαρχικό ποτέ), μετά από 13 μεταθέσεις που έφαγα στο κεφάλι μέσα σε 15 μήνες  και, ενόσω όλοι του ΔΣ της Τράπεζας που υπέγραψαν την απόλυσή μου (για συκοφαντία της Τράπεζας), εκδιώχθηκαν μιας και έφαγαν 1,6 δις euro σε 8 έτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου