Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Πλειστηριασμοί. Φοβηθείτε ελευθέρως ή αντιδράστε δυναμικά

Το φλέγον ζήτημα των καιρών για τον Ελληνισμό δεν είναι η επανέναρξη του παγκόσμιου Ψυχρού Πολέμου. Δεν είναι καν οι σχέσεις ανάμεσα σε Β. Κορέα και ΗΠΑ, αλλά ούτε και οι σχέσεις του Τράμπ με τους επιτελείς του. Επίσης δεν είναι καν οι σχέσεις ανάμεσα σε Τουρκία, ΗΠΑ και Ρωσία. 
Το φλέγον ζήτημα των καιρών, αρχής γενομένης από το 2009 και εντεύθεν, είναι ότι "πάτησαν" βαριά το βρωμερό τους πόδι στη Χώρα ΜΑΣ οι διεθνείς τοκογλύφοι, με την ανοχή, την πρόσκληση και την εφαρμογή εντολών τους από τις γηγενείς Μαριονέτες τους στο ... κοινοβούλιο

Σε ένα κοιβοβούλιο που ψηφίζει όοοοοτι εντολή τους δώσουν οι ξένοι τοκογλύφοι, ... νόμους (όπως τους λένε) σύμφωνα με τους οποίους : 
  1. ξεπουλήθηκε το Εργατικό Δίκαιο φέρνοντας έναν νέο Εργατικό Μεσαίωνα, προς χάριν των μεγαλοεπιχειρηματιών, των πολυεθνικών και των Τραπεζιτών, 
  2. ξεπουλήθηκε τμήμα της Ελληνικής Επικράτειας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ορυχεία, τρένα, λιμάνια, Εθνικές οδοί κλπ),  
  3. ενώ ακολουθεί με γοργούς ρυθμούς το ξεπούλημα της Ιδιωτικής περιουσίας (οικίες και χωραφάκια Ελλήνων Πολιτών) σε funds. 
  4. Το τελευταίο τους ξεπούλημα βεβαίως θα είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου με τους αμύθητους υδρογονάνθρακες του ...

Σε όλα αυτά ο Ελληνισμός στέκει "δειλός, μοιραίος και άβουλος αντάμα" (σύμφωνα με τον ποιητή Κ. Βάρναλη) όντας κουρασμένος στην
καλύτερη ή/και προσβλέποντας στο διορισμό για κανένα τριμηνάκι με 350 € δουλικό μηνιάτικο, σε κανένα Δήμο στη χειρότερη.

Μονάδες αντίστασης και αντίδρασης υπάρχουν. Αν και αυτές είναι πολυδιασπασμένες σε τμήματα που μεταξύ τους έχουν να "μοιράσουν" τα της επόμενης μέρας ... οφίτσια, ή τις "εντολές" που τους όρισαν οι Μαριονέτες (βλέπε πρακτοράκια σε διατεταγμένη φανερή ή κρυφή υπηρεσία) να εφαρμόσουν την κατάλληλη στιγμή ώστε ότι συλλογικό υπάρχει, να διασπαστεί, αφήνοντας χώρο να συνεχίσουν οι ημίτρελοι ... κυβερνητικοί συνασπισμοί. 

Πρακτοράκια ή χρήσιμοι ηλίθιοι, που είτε βρίσκονται σε ΜΜΕ, είτε σε μέτωπα, είτε σε συνδικαλιστικές ομάδες, είτε αλλαχού με αυτοσκοπό την δημιουργία διχόνοιας ενόσω οι Μαριονέτες - λαμόγια Πολιτικοί συμφωνούν και πράττουν μόνο με ένα τους συναμετάξυ τους βλέμμα.

Παλιάνθρωποι δηλαδή που την επόμενη μέρα (που δε θα αργήσει να φανεί αν αντιδράσει σύσσωμος ο Ελληνισμός) θα ψελλίζουν όταν θα είναι εμπρός στον Φυσικό τους Δικαστή : "ματώσαμε αλλά σας σώσαμε".

Αφορμή για την καταγραφή των ανωτέρω, στάθηκε η χθεσινή προσαγωγή στην Εισαγγελία Αθηνών 3 αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι αν και καταφανώς ταλαιπωρημένοι από το ξύλο που "εισέπραξαν" από τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ) είχαν ηθικό ακμαίο και όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, θα παραμείνουν στις επάλξεις με πιο πολύ δύναμη και κουράγιο. 

Κατά τους χρόνους της χθεσινής παραμονής μας μπροστά στην Εισαγγελία της Εφετών μάθαμε κατόπιν συζητήσεων και διαπιστώσαμε τα εξής :


  • Οι παραστάσεις του κόσμου μπροστά στα συμβολαιογραφεία, καταγράφονται σε video από την ΕΛΑΣ, δίνοντας τους το περιθώριο να έχουν φακελωμένους τους Πολίτες που Δικαίως αντιδρούν αλλά και δίνοντάς μας το δικαίωμα να τους έχουμε γραμμένους στα παλιά μας τα παπούτσια μιας και ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ γίνονταν τέτοια πράγματα !!! Ότι δηλαδή συμβαίνει και στην Ισπανία και οπουδήποτε αλλού έχει μπει το μισητό IMF - ΔΝΤ και η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Οι αξιωματικοί των ΜΑΤ είχαν αγωνία για το αν, ΜΗ εκτελώντας τις διαταγές των ανωτέρων τους ( : πλάκωσε στο ξύλο ότι κινείται και κυκλοφορεί) χάσουν τη δουλειά τους και έτσι δε μπορέσουν να θρέψουν τα παιδιά τους.
  • Οι άντρες των ΜΑΤ μας μετέφεραν στους παριστάμενους, το φόβο τους μήπως, "όταν θα έλθει η ώρα να μπουκάρουν σε σπίτια για εξώσεις, δεχθούν σφαίρες όπως συνέβη στην Ισπανία" από τους δανειολήπτες ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα χάσουν τις περιουσίες του.
  • Η αδυναμία των μελών των ΜΑΤ να αντιληφθούν ότι εισπράττουν το μηνιάτικο τους από τους φόρους που πληρώνει ο Έλληνας Πολίτης και όχι από τα χρήματα που δίνουν οι Τραπεζίτες, τα "κοράκια" και οι ... μαριονέτες πολιτικοί. 
  • Η απουσία τμημάτων της Κοινωνίας που πρόσκεινται σε κάποια κόμματα που θέλουν να λέγονται φιλεργατικά (όπως το ΚΚΕ) ήταν πασιφανής, λες και οι συλλήψεις των 3 παλικαριών αφορούσε καθαρά μικροπολιτική πράξη και όχι αντίδραση ΟΛΗΣ της Κοινωνίας. 
  • Η απουσία του υψηλόβαθμου κλήρου ήταν πασιφανής. Προφανώς μιας και οι εν λόγω κυκλοφορούν με πανάκριβες λιμουζίνες και με οδηγούς που πληρώνονται από τον δύσμοιρο Έλληνα φορολογούμενο και έτσι ... αγρόν ηγόρασαν.
  • Η απουσία έστω αντιπροσωπίας μελών του ... κοινοβουλίου, δηλαδή εκείνων των τύπων που εισπράττουν 8χίλιαρα το μήνα από τον δόλιο τον Ελληνισμό, ήταν βροντερή μιας και αυτοί έχουν όλα τους τα προβλήματα λυμένα αφού δάνεια που έχουν λάβει, είτε τα πληρώνουν με 100 € / μήνα είτε δε τα πληρώνουν καθόλου αλλά δεν τους κυνηγάει και κανείς από τις Τράπεζες. 
  • Η απουσία Τραπεζιτών ήταν πασιφανής. Δεν είδαμε ούτε έναν λακέ τους που να είναι ντυμένος με κοστουμάκι μαύρο, σένιο παπουτσάκι και ύφος χιλίων καρδιναλίων ... Άλλωστε, γιατί να έλθουν ; Είχαν στείλει απεσταλμένους υπαλλήλους τους, χαμηλού κόστους. Τους άντρες των ΜΑΤ ... που στην Ισπανία εκτελούν ΚΑΙ χρέη μεταφορέα ...
  • Πασιφανής ήταν και η απουσία σαδιστών υπαλλήλων διαφόρων εισπρακτικών που ηδονίζονται από τα μπινελίκια που τους ρίχνει ο Ελληνισμός, ενόσω εισπράττουν, αν εισπράττουν 300-400 € / μήνα ...



Αυτά και άλλα πολλά (δεν) καταλάβαμε μεν, αλλά αυτά και άλλα πολλά είναι όσα μας ατσαλώνουν για να συνεχίσουμε. Τα περισσότερα θα φανούν σύντομα στον Ελληνικό Ορίζοντα. Και ΔΕΝ θα είναι σύμφωνα με εκβιαστές και εκβιαζόμενους.

Υ.γ. όποιος δεν ξέρει τι τον περιμένει, ας δει τι συμβαίνει στην Ισπανία στους πλειστηριασμούς ακινήτων του λαουτζίκου και τότε ΙΣΩΣ να εγερθεί.


Για τα ανωτέρω, "ένας" που έχει δώσει αποτυπώματα στη ΓΑ.ΔΑ., που τον έχουν φακελωμένο και που έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια, Τραπεζίτες και συμφέροντα. Πολιτικά, Τραπεζικά, εκβιαστών και συμμοριτών. "Ένας" μαζί με άλλους πολλούς !

Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου