Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αφού αρθρογραφούσε στην ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σημίτης, τώρα αφιέρωμα και στη Γεννηματά. Άντε παιδιά. Δώστε χώρο και στον Τσοχατζόπουλο !

Αυτοί εκεί οι ... αριστεροί στον ΣΥΡΙΖΑ ή καπνίζουν ομαδικά ληγμένους μπάφους, ή είπαν να δείξουν ξεκάθαρα σε όλους ότι είναι το νέο ΠΑΣΟΚ (ή/και το πλυντήριο του).

Πάνε 2 μήνες από τότε που διαπιστώσαμε ότι οι ανθέλληνες διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσαν στο όργανο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, την (θεός να την κάνει) εφημερίδα ΑΥΓΗ, άρθρο του καταστροφέα της Ελλάδος Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με το οποίο ο Ελληνισμός όφειλε να αποδεχθεί τάχιστα κάποια ονομασία στα Σέρβικα γυφτοΣκόπια που να εμπεριέχει τον όρο
Μακεδονία.

Λες και η Ελλάδα θέλει να μπει άμεσα (για να μη διαλυθεί) σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. και όχι τα γυφτοΣκόπια !
Μετά, όμως από το χαστούκι του συλλαλητηρίου, θεωρήσαμε (προφανώς εσφαλμένα) ότι το ελληνόφωνο ΣΥΡΙΖΑίικο ανθελληνικό λόμπι του τίποτα%, πήρε το μάθημα του. 

Αμ δε ! Σήμερα η ΑΥΓΗ έχει ως πρωτοσέλιδο της το πλησίασμα του μνημονιάκια ΣΥΡΙΖΑ στο βρωμερό και εγκληματικής υπόστασης ΠΑΣΟΚ, με πρόσχημα την ... συνταγματική αναθεώρηση ... (εν μέσω Κατοχικής Χούντας της Ε.Ε. και των Ούννων). 

Αυτού του ΠΑΣΟΚ δηλαδή που, ενώ χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια σε Τράπεζες και αλλαχού, μετονομάστηκε, άλλαξε το ΑΦΜ του και πιστεύει ότι ξεχνάμε την μπόχα του και όσα οφείλει στον Ελληνισμό !

Τελικά η ξεφτίλα δεν έχει πάτο παρά μόνο απόπατο ...

Υ.γ. Παναγιώτη Καμμένο των ΑΝΕΛ, ένας κομψευόμενος  πολιτευτής σου στην Κρήτη μας είπε στον καφενέ : "γι αυτό μπήκαμε ως συγκυβερνήτες του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην ξεκάνει τα πάντα ο Τσίπρας". Τώρα Καμμενούλη τι λες ; Θα πάρεις και συνέντευξη από τον Τσοχατζόπουλο για λογαριασμό της ΑΥΓΗΣ ;

Τελικά Καμμένε θα πάρεις ότι πήραν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ Καμμένε. Ξέρεις για ποια μιλάω. 


Ένας απ'  όλους


Υ.γ. η προ 2 μηνών πρωτοσέλιδη αφιέρωση της εφημερίδας ΑΥΓΗ στον Σημίτη, ΚΑΤΑ όσων θεωρούμε ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου