Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τραπεζικά χαρτιά υγείας της ΕΤΕ σε δανειολήπτες ; Κάντε τα σαΐτα .

Τα ... χαρτιά υγείας που στέλνει το νεκρό και ανύπαρκτο ζόμπι, οι Τραπεζίτες, εδώ και χρόνια, είναι γνωστά.
  • Όπως είναι γνωστό και το ότι, ΟΤΑΝ χορηγήθηκαν τα δάνεια, ο Ελληνισμός είχε εργασία και έσοδα για να τα αποπληρώσει !
  • Όπως ΔΕΝ ξεχνάς ότι : 3.000.000 Έλληνες Πολίτες ... οφείλουμε (χαράτσια) από 500 έως 20.000 € ΕΝΟΣΩ 73 ΑΦΜ (Φυσικά και Νομικά πρόσωπα) οφείλουν 32 δισ. € στην Πολιτεία !!!
  • Όπως είναι γνωστό ΚΑΙ το ότι σε καλούσαν στο κινητό κάτι φερέλπιδες νεαροί και νεαρές για να σε ενημερώσουν ότι το δάνειο (που ΔΕΝ ζήτησες) έχει εγκριθεί
  • Όπως είναι γνωστό ΚΑΙ το ότι σου έστελναν με courier στο σπίτι την σύμβαση του δανείου για να την υπογράψεις, χωρίς να παρίσταται εξουσιοδοτημένο στέλεχος των Τραπεζών, που θα πιστοποιούσε το γνήσιο της υπογραφής σου !
  • Όπως είναι γνωστό ΚΑΙ το ότι την ευθύνη της έγκρισης την είχε και την έχει, ο "γνώστης". Ο "επαΐων". Ο "ακέραιος" που σου ενέκρινε το δάνειο και όχι εσύ που το ζητούσες !
  • Όπως είναι γνωστό ότι αδυνατείς ΠΑΝΤΕΛΩΣ να καταβάλεις πλέον έστω και μια δραχμή !
  • Όπως είναι γνωστό ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις αφού δεν διαθέτεις ακίνητη περιουσία ΕΝΟΣΩ η Τράπεζα σου έδωσε "ανοικτά" (χωρίς προσημειώσεις) κάποια λιανά (κατόπιν πίεσης της) που δε τα είχες ανάγκη ή  ΑΠΟ ΔΟΛΟ για να σου πάρει το σπίτι του γέρου σου στο χωριό (αν το είχες προσημειώσει).  
Τώρα λοιπόν τι κάνουμε με τα κωλόχαρτα που στέλνει αφειδώς το ΠΑΝΤΕΛΩΣ χρεοκοπημένο Τραπεζικό σύστημα των λαμόγιων που έφαγαν πάνω από 260 δισ (ναζιστικών) euro ; 
  1. για κωλόχαρτα δεν κάνουν αφού το χαρτί είναι σκληρό 
  2. για στρίψιμο τσιγάρου, ισχύει το ίδιο
  3. για να το αποπληρώσεις, ούτε κουβέντα λόγω εγγενούς αδυναμίας σου
  4. για να το βάλεις κάτω και να κλαις τη μοίρα σου, ούτε κουβέντα
  5. για να πας να αυτοκτονήσεις δε χρειάζεται ούτε σκέψη μιας και δεν είναι εξυπνάδα.
Άρα τι μας μένει ; Τα "γράφεις" στα παλαιότερα των υποδημάτων σου όπως κάνεις (και οφείλεις) ΚΑΙ με τον Αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ και ΔΕΝ κάνεις τίποτα ! Αδιαφορείς παντελώς !!! Τα "γράφεις" και ας λένε ότι θέλουν τα ... ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις τους !

Το "γράφεις" και περιμένεις την ημέρα που η Δικαιοσύνη θα λειτουργήσει και θα καθίσει στο σκαμνί τους αληταράδες που έφαγαν τον πλούτο της Χώρας ΜΑΣ, αλλά και τα κωλοπαίδια που επικαλούνται -ως άλλοι γερμανοτσολιάδες" το : "την δουλειά μου κάνω ...". 
Και η μέρα αυτή δε θα αργήσει αρκεί ΝΑ ΜΗ συνεχίσεις να τρέχεις πίσω από ... κόμματα Μνημονίων, κρυφομνημονιάκηδες, τομάρια κομματόσκυλα και συνδικαλΗστές τους !

Επίσης ΝΑ ΜΗ ξεχνάς πως, ΟΤΙ ζεις και αντιμετωπίζεις, είναι η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση !










Και μη ξεχνάς ΝΑ ΜΗ δίνεις σαν κορόιδο 50αρικάκια σε κάποιους "πονηρούς" που στα παίρνουν ΔΗΘΕΝ για να σε συμβουλεύσουν !

 Το ψαχτήρι και 2-3 "άλλοι"

Για την μεταφορά 
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
  Τηλ : 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου