Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Τόσκας : ήταν 140 χιλ. Μάρδας : ήταν 560 χιλιάδες.

Ω ναι. Πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία. Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ (και στους ΑΝΕΛ ασχέτως αν παίζουν -άλλη μια φορά- το παιχνιδάκι του πατριδοκάπηλου) τα έχουν χαμένα. Θες να φταίει το virtual reallity ; Θες να φταίει ο μπάφος ; Δε ξέρω. Ξέρω μόνο ότι έχουν "κόψει αλυσίδα". 

Πως αλλιώς θα μπορούσα να εξηγήσω την εμμονή του Τόσκα (ΣΥΡΙΖΑ) σύμφωνα με την οποία είμαστε χθες 140.000 Λαού (δες εδώ), όταν, ο ομογάλακτος τους ΣΥΡΙΖΑίος, ο Μάρδας μιλάει για 560.000 χιλιάδες Λαού ; (δες εδώ).


Μονά - ζυγά (όπως λένε τα τζογόμουτρα), τα έχουν χαμένα από την ΜΙΑ και
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αλήθεια. Ο Ελληνισμός χθες μίλησε βροντερά. Πως πάσα κατεύθυνση. Ακόμη και προς το μέρος του προδότη που συγκυβέρνησε με τον βρωμερό Βεζιζέλο. Τον Σαμαρά. 
Ασχέτως αν ο Some are ass έκανε τον κουφό ακούγοντας επιλεκτικά και ΜΟΝΟ τους γλείφτες που είχε γύρω του ... 

Να θυμούνται όμως όλα τους πως, η εικονική πραγματικότητα και ο μπάφος (πολιτικός ή μη) έχει επιπτώσεις. Πάντοτε άσχημες. Και τα αποτελέσματά των επιπτώσεων, ΠΟΤΕ δεν αργούν να φανούν. 

Αυτά επί της παρούσης, αποφεύγοντας να πέσω στον λάκκο των επικριτών του χθεσινού μιας και είτε προέρχονταν από Τόσκες, είτε από το Μπογιόπουλους, είτε από Καμπουράκηδες, η πραγματικότητα ήταν μία. 

Στην Πλατεία χθες είμαστε Έλληνες μονοιασμένοι, πέρα από άθλια κόμματα. Πέρα από "εμβόλιμες σκέψεις" και πέρα από συμφέροντα. Είμαστε Έλληνες που σταθήκαμε πάνω από τις ... επεκτάσεις που προσπάθησαν να δώσουν με την παρουσία τους διάφορα άτομα. Είτε λέγονταν Σαμαράδες, είτε Καμμένοι, είτε Μιχαλολιάκηδες.

Απορίες για να γελάσουμε και λίγο : 
  1. ρε λες εκείνος ο τραμπούκος που μας έσπρωχνε χθες μπροστά στο Τ.Τ. να ήταν ο Ρωμαίος ;  
  2. Θα δώσει η ΕΛ.ΑΣ. το video ΧΩΡΙΣ σκιά επάνω αριστερά, εκεί που αναφέρεται ο χρόνος λήψης των στιγμιότυπων δυνάμει των οποίων όλες οι σκατόφατσες του ΠΑΣΟΚ και σου νεο-πασοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκριναν ότι είμαστε 140.000 Λαού ;
  3. Τώρα τι θα λέει ο Κατρούγκαλος που (ως άλλος Άδωνις Γεωργιάδης) μηδένιζε την Ψυχή του Ελληνισμού ;


Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου