Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Αλληλουχίες για την σωτηρία των Τραπεζών (με την παραποίηση της Αλήθειας)

Η συντεταγμένη πορεία των ΜΜΕ για να σωθεί το (ανύπαρκτο) εδώ και καιρό κουφάρι του Τραπεζικού συστήματος, δεν ήταν ποτέ πιο έκδηλη απ΄ όσο σήμερα. 

Και αυτό καθώς είναι δεδομένο ότι, "αν πέσει ΜΙΑ εξ αυτών στα χέρια του Νόμου και των Δικαστικών Αρχών τότε θα πέσουν σαν τραπουλόχαρτα όλες τους", κίνηση που για να συμβεί προϋποθέτει η Ελληνική Δικαιοσύνη να έχει τα χέρια της ελεύθερα και όχι δέσμια του κατ'  ευφημισμό  Πολιτικού Συστήματος, το πιο βρώμικο στοιχείο εφαρμογής των ξενόφερτων μνημονίων κάνει ότι μπορεί για να παραποιήσει και να στρεβλώσει τα γεγονότα. 

Γυρίζοντας ελάχιστα πίσω στο χρόνο, στον Ιούνιο του 2016, κανείς μας δε ξεχνά τα γεγονότα σύμφωνα με τα οποία ΟΛΟΣ ο Τύπος περιέγραφε την "περίεργη σύμπτωση" που κάηκε το ΙΧ του Μαυρίκου, μαζί με τον ίδιον, 2 μέρες πριν πάει να δώσει κατάθεση για το κύκλωμα εκβιαστών, στην Εισαγγελία (για την Attica bank KAI OXI για την Novartis) :


newpost : Στον ανακριτή 11 στελέχη της Attica Bank για τις παράνομες διαφημίσεις στον Π. Μαυρίκο

iefimerida : Ο ανακριτής καλεί 12 στελέχη της Attica Bank και της ΕΥΔΑΠ για τις διαφημίσεις στον Π. Μαυρίκο

news247 : Παναγιώτης Μαυρίκος Από την υπόθεση εκβιασμών στο τραγικό δυστύχημα

kontranewsΈνας πρώην της ΕΥΔΑΠ και 11 της Attica Bank σε απολογία για τις διαφημίσεις στα έντυπα Μαυρίκου

 

Αφήνοντας επίτηδες ως τελευταία αναφορά αυτό της kontranews του Γιώργου Κουρή, του Κουρή που πλειστηριάζονται από το Ελληνικό Δημόσιο ακίνητά του για χρέη του προς Αυτό, εκ ποσού :  5.991.591,94 ευρώ.

Και δυνάμει αυτού βλέπουμε σήμερα την παντελή παραποίηση της πραγματικότητας και της Αλήθειας στο σημερινό του πρωτοσέλιδο, όπου σύμφωνα μ' αυτό : ο Μαυρίκος έγινε κάρβουνο, λίγο πριν δώσει κατάθεση στις αρχές για το σκάνδαλο της Novartis ... KAI OXI AYTO (το σκάνδαλο) TΗΣ ATTICA BANK !!!

Αναρωτιέται λοιπόν ο μέσος νους. Τότε, το καλοκαίρι του 2016, το "κάψιμο" του Μαυρίκου ήταν "περίεργο ατύχημα" όπως σταδιακά εμφανίστηκε από τον Τύπο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ;;;

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονισθεί ότι, τώρα, σύσσωμος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος βολεύεται να επενδύει επάνω στην υπόθεση Novartis και στο Μαυρίκο ! 

Όπως αντιθέτως ΔΕΝ τους βόλευε τότε, το 2016, να δοθεί συνέχεια στο θέμα, λόγω της εμβολής (στο θέμα) μιας Τράπεζας. Της Attica bank. 

Της Attica bank που έδινε εκατοντάδες εκ/ρια ευρώ δάνεια στο "αγαπάκι" του ΣΥΡΙΖΑ τον Κολογρίτσα.

Τον Καλογρίτσα, τον αρχικό συνέταιρο του Βαξεβάνη.

Τον Βαξεβάνη του ΣΥΡΙΖΑ, που με την σειρά του ήταν υπάλληλος της ΕΡΤ επί διοίκησης Γκίκα Μάναλη (στελέχους της ΝΔ) και έπαιρνε μισθουλάκια 700άρες χιλιάδες euro τον χρόνο.

Τον Γκίκα Μάναλη, που προσέλαβε τους εκβιαστές στην Attica bank ως υψηλόβαθμα στελέχη με την σύμπλευση του προέδρου της, Ιωάννη Γαμβρίλη (μέλους του ΠΑΣΟΚ).

Του Γαμβρίλη που ήταν πρόεδρος ΚΑΙ του Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ που έχασε 700+ εκ/ρια euro στην Attica bank, όταν διοικητής του εποπτεύοντος οργάνου του, του ΤΕΕ, ήταν ο υπουργός Σπίρτζης (του ΣΥΡΙΖΑ) ...

Του ΣΥΡΙΖΑ που στα 8/9 του προέρχεται από το "εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ" του Σημίτη.

Του ΣΗΜΙΤΗ που του παραχωρήθηκε πρωτοσέλιδο "βήμα" στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΥΓΗ, προ ολίγων ημερών (για το "Μακεδονικό"). Δες σχετικά εδώ.

Για να δούμε λοιπόν τι θα πει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Θα συμμετάσχει στην απόκρυψη της πραγματικότητας στο όνομα του "δόγματος" : μην ακουμπάτε Τράπεζες ;

Για να δούμε, θα βγουν κι άλλοι "δημοσιογράφοι" στον αφρό για εκβιασμούς, σαθρότητα, διαφθορά και έκνομες ενέργειες ;

Προσωπικά Κύριοι, δεν ήμουν, δεν είμαι και δε θα υπάρξω ποτέ μου δημοσιογράφος. Θα παραμείνω ένας απλός Πολίτης με ότι συνεπάγεται η έννοια Πολίτης. Ένας Πολίτης που σύμφωνα με την ρήση του κορυφαίου ποιητή και συμπατριώτη μου Τάσου Λειβαδίτη "αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκαιο".

Και αυτό ας το βάλουν ΚΑΛΑ στο μυαλό τους όσοι ακολουθώ/ακολουθούμε τα καταχθόνια βήματά τους και κρίνουμε τις ... πράξεις τους, κυρίως εδώ και μια 8ετία. Όση χρονική περίοδο δηλαδή, δολοφονούν με τις αήθεις πράξεις τους, τη χώρα ΜΑΣ !


Ξεκάθαρα πλέον  

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Τηλ 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου