Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

#Συλλαλητήριο για τη #Μακεδονία. Η αλήθεια των αριθμών.

Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και επειδή σύσσωμα τα κομματόσκυλα και δη εκείνα τα παλοιοΠΑΣΟΚια που σήμερα ως ... είθισται είναι ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή αυτά τα ούγκανα μεταφέρουν την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο 140.000 Ελλήνων τους παραθέτω την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μπας και λογικευτούν (αν και δε το βλέπω) ...

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ :  "Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου".

Με δεδομένο όμως ότι η συγκέντρωση, το Συλλαλητήριο είχε ορισθεί για τις 14:00 μμ, μήπως μπορεί να μας πει η ερίτιμος ΕΛ.ΑΣ. πόσοι παρίσταντο στις 14:30 μμ ;
Μήπως στις 15:00 μμ;

Και αυτή η απορία έρχεται καθόσον προφανέστατα οι μετρήσεις έγιναν κατά τις 12:00 το μεσημέρι. Ναι εντάξει αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι αν η ΕΛ.ΑΣ. έδινε τον πραγματικό αριθμό των παρισταμένων, τότε ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. θα γινόταν διοικητής του Α/Τ Κολοκοτρωνιτσίου ... 

Συμπατριώτες, ζούμε σε μέρες Κατοχικής Χούντας όπου ο σκατόψυχος Γκέμπελς θα καμάρωνε και θα παραληρούσε από χαρά αν ζούσε και παρατηρούσε τις "τακτικές" που μετέρχεται η εξουσία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους. 
Το Κράτος με τους μηχανισμούς του. Το Κράτος που απέχει παρασάγγες από το να είναι Πολιτεία (ως όφειλε) !



Όμως πλέον οι ειδήσεις και η πραγματικότητα δεν μεταφέρεται από τον Ενωμοτάρχη της περιοχής, ούτε από τον Δημοδιδάσκαλο της κωμόπολης ... αλλά από την ζωντανή εικόνα μέσω του internet και μέσω δεκάδων καμερών ξένων και μη σταθμών. 

Και η αλήθεια η σημερινή ήταν πως παριστάμεθα μυριάδες και όχι μερικές χιλιάδες. Η αλήθεια που έδωσαν τα drone του πρακτορείου eurokinissi στις 15:00 μμ και όχι εκείνη που έδωσε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στις 12:30 μμ... Δηλαδή πολύυυυ ώρα ΠΡΙΝ από το Συλλαλητήριο !

Εδώ θα δείτε σε 30 δευτερόλεπτα πόσα εκατομμύρια είμαστε !!! 




Και με την Νίκη συμπατριώτες. Είθε τέτοια μέρα του χρόνου, ανήμερα πάλι της Θανής του Στρατηγού Κολοκοτρώνη να είμαστε Λεύτεροι. Η Πατρίδα και ο Λαός μας. 

Σημείωση : Τσίπρα πουλημένε με τα ξεπουλητάρια της μειοψηφίας που ... κυβερνάς ως γνήσια μαριονέτα των ξένων τοκογλύφων, η προ ολίγου ανακοίνωσή σου πως : "τίποτα δεν αλλάζει από το Συλλαλητήριο και μετά"  σου δίνει ... περιθώριο ... δόξας. 
Αν τολμάς να αντιπαραταχθείς στον Λαό !


Γιώργος Θ. Κανελλάκης


Σημείωση : η συγκέντρωση στην Αθήνα είχε 140.000 Ελλήνων, όσο ... είχε και 90.000 το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (όπως είπατε). Αλήτες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου