Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

mails από το Ίδρυμα Τσάκαλου (τμήμα 1)

Upd. Εν συνεχεία της συζήτησης που ξεκίνησε την 16-10-2017 με το : Ίδρυμα Τσακάλου. Αξία ακινήτων του 5.670.000 €. Διάθεση αποτελεσμάτων ; παρελήφθη την 24-10-2017 το κάτωθι mail.

Mail το οποίο είχε 4 συνημμένα αρχεία. Αρχεία που βρίσκονται σε μορφή .zip εδώ (κάνε κλικ στο "εδώ") και προέρχονται από τους servers της google (@gmail.com). Πεισθήκαμε όμως ότι τα εν λόγω mails είναι από το Ίδρυμα μιας και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες του Γ.Θ.Κανελλάκη με τον Δημήτρη Τσούνη, επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον κ. Τσούνη, η αποστολή τους.

Την αυτή Καλή Πίστη δείξαμε στις απαντήσεις μας, κοινοποιώντας

σε όλους τους παραλήπτες (από τα μέλη του Ιδρύματος) των mails τους. Και τονίζεται η Καλή Πίστη μιας και, επί της ουσίας, μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε από κάποιο έγγραφο ποίοι απαρτίζουν το Δ.Σ. αυτού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμφισβητείται ο λόγος του συνομιλητή και υπογράφοντα κ. Δημήτρη Τσούνη.
 
Το mail αυτού, του Ιδρύματος είχε κοινοποιηθεί στους κάτωθι :



Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, παρελήφθη και το κατωτέρω mail που περιείχε και αυτό επιστολή σε μορφή .pdf, με τίτλο : αξιοποίηση περιουσίας



mail με τους ιδίους παραλήπτες που ευρίσκεται εδώ (κάνε κλικ στο "εδώ")
 
Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε νέο mail, με τίτλο : ενημέρωση Ιδρύματος, με τους ίδιους παραλήπτες, mail με 2 επιστολές εντός αυτού σε μορφή .pdf όπου, για το ίδρυμα Τσάκαλου υπογράφει ως αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτριος Κ. Βάρδας.


Οι εν λόγω επιστολές ευρίσκονται εδώ σε μορφή .zip (κάνε κλικ στο "εδώ")

Ακολούθησε mail του κ. Δημήτριου Τσούνη με 2 έγγραφα σε μορφή .pdf



έγγραφα που βρίσκονται σε μορφή .zip εδώ (κάνε κλικ στο "εδώ")

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε νέο mail, το οποίο περιοριζόταν (δεν είχε συνημμένα έγγραφα) στα κάτωθι :



Τέλος, λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε ένα ακόμη mail, σε μορφή πάντοτε .pdf, mail που είχε τίτλο : Απόφαση Εφετείου 3167/2017 αξιοποίησης ακινήτων. Το έγγραφο βρίσκεται εδώ (κάνε κλικ στο "εδώ).

Αναφέρουμε ότι απουσιάζει, στο ανωτέρω, το πρώτο φύλλο της απόφασης (φύλλο που αναφέρονται οι Δικαστές - εκπρόσωποι κ.λπ) μιας και έτσι απεστάλη.

Θα ακολουθήσει σύντομα και η υπόλοιπη αλληλογραφία με το Ίδρυμα.

Συνεχίζεται
Για την μεταφορά των ανωτέρω
 
___________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης


Σημείωση: Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ καθυστέρησης ανάρτησης των ανωτέρω ήταν ότι, οι αποσταλθείσες επιστολές ήταν σε μορφή .pdf, μορφή που είναι μη επεξεργάσιμη από εμάς, δηλαδή δεν μπορέσαμε μέσω Microsoft Office, είτε με Libre Office να τα μετατρέψουμε σε αναρτήσιμη μορφή (ως έγγραφα .doc, .docx κλπ).

Υ.γ. σχολιασμοί θα υπάρξουν σε επόμενες αναρτήσεις, αλλά όχι στο επίπεδο που επιζήτησαν και επιχείρησαν ... ορισμένοι προβοκάτορες, μη ... συνετοί που ακόμη και σε συζήτηση εμού του Γ.Θ.Κ. με τον Δημήτρη Τσούνη, ούτε ο ίδιος δε μπορούσε να τον θυμηθεί.



Αν θέλει ο μη συνετός σχολιαστής να κάνει σχόλια, ας συνεχίσει να τα κάνει στην Φωτεινή Πιπιλή της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτό εδώ :



Που είσαι Αλέκο ; Αν μιλήσεις ξανά με την Φωτεινή, πες της μη ξαναπάει με την ίδια αμφίεση (που παραδέχεται ότι είχε πάει παλαιότερα) στην Τζέντα. Δε λέει ...

Upd. To ανωτέρω εστάλη και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συμβαλλομένων στο αρχικό mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου