Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μιας και δε μας ενδιαφέρουν οι ατεκμηρίωτες απόψεις που ... εκφράζονται

  • Μιας και δε μας ενδιαφέρουν οι ατεκμηρίωτες απόψεις που ... εκφράζονται από διάφορους
  • και μιας και το ΦΕΚ του Καταστατικού (στα ΦΕΚ δημοσιεύονται άραγε τα πλήρη Καταστατικά και οι τροποποιήσεις αυτών ή περιλήψεις ; ) είναι σαφέστατο ! 
  • μιας και σε 4η μοίρα αναφέρονται τα κοινωφελή έργα, οι Ναοί κ.λπ. ενόσω πρώτα ανάφερε ο αείμνηστος Ευεργέτης Γιώργος Τσάκαλος τις : υποτροφίες, την ενίσχυση αδυνάτων νέων νοικοκυριών καθώς και την ενίσχυση ανικάνων, ηλικιωμένων κ.λπ ανάγκες δηλαδή που είναι τόσο επίκαιρες τούτα τα χρόνια
  • και μιας και ο Ναός της Αγίας Τριάδος επισκευάστηκε τα τελευταία 3-4 έτη με χρήματα του Ιδρύματος 
  • και μιας και το Ίδρυμα Τσακάλου έχει ιστορία 35 ετών
και εν συνεχεία του : Ίδρυμα Τσακάλου. Αξία ακινήτων του 5.670.000 €. Διάθεση αποτελεσμάτων ;  ενόσω οι απόψεις μας είναι αταλάντευτες και σύμφωνες με το Πως θα θέλαμε να λειτουργούν τα Ιδρύματα στην Ελλάδα. Διαφάνεια. Μόνο μας μέλημα, το Κοινό Καλό παραθέτουμε το ΦΕΚ του αρχικού καταστατικού, οφείλοντας ακόμη την αλληλογραφία που παραλάβαμε και δεν έχει αναρτηθεί ακόμη μιας και η μορφή .pdf που την παραλάβαμε δεν είναι εύκολα ηλεκτρονικά διαχειρίσιμη (η αντιγραφή και η μεταφορά των .pdf)
Κάνοντας κλικ επί των ανωτέρω φωτογραφιών, τις έχετε στη διάθεσή σας σε μεγάλο μέγεθος.

Υ.γ. το απειλητικό παραλήρημα κάποιων, από τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης,  προκαλεί την πρότασή μας : τράβα σε έναν ψυχίατρο ρε Αλέκο. Καλό θα σου κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου