Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Γιάννη Μαντζουράνη : σε ευχαριστώ πολύ. Είσαι Θεός !

Στη σημερινή συνέχεια της Δίκης Βαξεβάνη - Νικολοπούλου (σύζ. Στουρνάρα) ο δικηγόρος της πλευράς Βαξεβάνη δήλωσε και τόνισε μέσα στην αίθουσα τρία σημαντικά θέματα :
  1. Ο Γιάννης Μαντζουράνης επανέλαβε εμφατικά την ανάγκη κάλυψης της δίκης, υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πώς κατασπαταλήθηκαν τα χρήματα του ΚΕΕΛΠΝΟ.
  2. "αν κρίνετε ότι είναι παράνομο θα πρέπει να δούμε πως θα το χειριστείτε. Αν μεταχειρίζεστε με τα ίδια μέτρα και σταθμά όλους τους πολίτες".
  3. Ενώ λίγο αργότερα  διερωτήθηκε (ο κ. Μαντζουράνης) και πρόσθεσε ότι "δεν πρόκειται απλώς για μια δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά για μια δίκη που αφορά την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος προς όφελος συγγενών και φίλων. Αντιλαμβάνομαι γιατί φοβάται η πολιτική αγωγή τη δημοσιότητα".


 (Τα ανωτέρω, από εδώ)

Σωωωωστός Γιάννη μου ! Ολόσωστος θα έλεγα. I like it John !!! Όπως επίσης, ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως κατασπαταλήθηκαν τα χρήματα των Τραπεζών !!! 
Π.χ. της Attica bank. (τυχαία μου ήλθε στο μυαλό Γιάννη μ' μιας και εργαζόμουν εκεί και απολύθηκα από κάτι ΑΡΧΙ-ΠΑΣΟΚοΛΑΜΟΓΙΑ χωρίς να περάσω πειθαρχικό. Γιάννη μ΄).





Επανέρχομαι μιας και ανέκαθεν πίστευα πως δεν κατέγραφε μόνο ο Βαρουφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου