Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Πανάγο είμαι ο πρόεδρος της βαριεστημάρας όταν διαβάζω ...

Παλαιότερα υπήρχε στις μάζες μια άποψη που περιγραφόταν ως εξής : στην Ελλάδα αν βγεις στο δρόμο και φωνάξεις : "πρόεδρε", τότε θα γύριζαν οι μισοί να κοιτάξουν ποιος του φώναξε ...

Θυμήθηκα που λες την δήλωση του πρόεδρου της Attica bank και τέως εκτελεστικού διευθυντή του ΜΙΣΗΤΟΥ παγκοσμίως IMF ( : Δ.Ν.Τ.), του Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Του Ρουμελιώτη που σύμφωνα με το wikipedia είναι πανεπιστημιακός, οικονομολόγος, τραπεζίτης, συγγραφέας, πολιτικός, δεξί χέρι (σ.Γ.Θ.Κ. : του καταστροφέα της χώρας), του Ανδρέα Παπανδρέου κ.λπ. κ.λπ.

Στη δήλωση αυτή -που ως τα πάντα γνωρίζων και τα πάντα πληρών, τον Φλεβάρη του 2017 στον χατζηνικολάου- δήλωνε : "Εγώ θα έκανα ό,τι είναι δυνατόν για να κλείσει η
διαπραγμάτευση, εξασφαλίζοντας ως αντάλλαγμα για τις υποχωρήσεις που θα κάνω την ελάφρυνση του χρέους με βάση τις υποδείξεις του ΔΝΤ. Εάν δεν το κάνουμε αυτό, θα ανακοπεί η αναπτυξιακή πορεία χώρας". 

Και το μνημόνιο ψηφίστηκε από 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ και την "ανάπτυξη" την ζούμε στο πετσί μας 7 χρόνια τώρα και οι παντογνώστες τύποι που τους φυλάνε 10 - 20 αστυνομικοί σε κάθε βάρδια ... λένε και λένε και λένε την ώρα που ΕΣΥ και ΕΓΩ και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ψοφάμε. Δεν πεθαίνουμε, αλλά ψοφάμε !

Και ψοφάμε μιας και κάτι τύποι σαν τον Πανάγο λένε και κάτι παπαγαλάκια (βλέπε δημοσιοκάφροι) αναμεταδίδουν και προτάσσουν ως "σωστό" !!!

Βαριέμαι ρε παιδί μου να σκέφτομαι πως όσους καιρούς ήταν ο Πανάγος στο IMF, ΔΙΕΛΥΕ χώρες όπως κάνουν τώρα οι Τόμσεν, Λαγκάρντ και η Βελκουλέσκου σε εμάς.

Βαριέμαι να σκέφτομαι πόσο αίμα (βλέπε αυτοκτονίες) έχουν στα χέρια τους όσοι ήταν ή/και είναι, στο IMF - ΔΝΤ. Βαριέμαι να σκέφτομαι πόσα υποχείρια τους (βλέπε πουλημένοι βουλευτές κοινοβουλίων) ανά την υφήλιο, συμμάχησαν, προσκύνησαν και πλούτισαν, σφάζοντας τους Λαούς τους.

Άστο Πανάγο. Βαριέμαι σου λέω μιας και πλέον δεν χρειάζεται να κρατάει κανείς αποκόμματα εφημερίδων. Αρκεί ένα cloud που σώζεις ταξινομημένα, δηλώσεις και παινέματα όλων, έτσι ώστε να υπάρχουν για όταν θα πάψει η ατιμωρησία. Πεδίο στο οποίο η Δικαιοσύνη θα λάμψει.


Συνεχίζεται μιας και το Κατάρ δεν είναι μια περίπτωση που ήλθε στα Ελληνικά δεδομένα ως δια μαγείας.