Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τι μάθαμε στην χθεσινή δικάσιμο μου ;

Κατά την χθεσινή δικάσιμο μου όπου οι κατηγορίες σε βάρος μου, της Attica bank, ξανά ήταν : blogger που συκοφαντεί Ανώνυμο Εταιρεία, η Δίκη μου δεν έγινε μιας και είχα νούμερο στο πινάκιο (αύξουσα σειρά δίκης) μεγαλύτερο εξ αυτών που πρόλαβε η Έδρα να δικάσει.

Αν παρατηρήσαμε κάτι όλοι όσοι είμαστε παρόντες ήταν πως η πλευρά της Attica bank δεν έκανε τον κόπο να παρίσταται. Και δε μιλώ για τους δικηγόρους της Μαντζουράνη - Μπασαρά, μιας και είχαν την βοηθό τους στημένη, εκεί, από τις 9 το πρωί, μέχρι την λήξη της Δικασίμου, αλλά μιλώ για τους μάρτυρες της. Τους Μαμαλούγκα και Δαυίδ. 

Έτσι, μετά την λήξη του ωραρίου, η Πρόεδρος έδωσε αναβολή για τον Φλεβάρη του 2018.

Αξιόλογο αναφοράς και τονισμού ήταν και το γεγονός πως : η Έδρα, ήταν ΕΔΡΑ ! Οι Δικαστές (Πρόεδρος και Εισαγγελέας) ήταν Λειτουργοί της Δικαιοσύνης και όχι Δικηγόροι που έγιναν Δημόσιοι Υπάλληλοι στα Δικαστήρια.

Στο σύνολο των Δικών που δίκασαν, αν δεν μας διέφυγε κάποια λεπτομέρεια, οι Δικαστές της Έδρας στάθηκαν, τόσο πολύ υψηλά στο Έργο τους, μπαίνοντας στην ουσία των θεμάτων που
δίκαζαν, όσο περισσότερο δε θα μπορούσε να γίνει !
Ουσία η οποία κάποιες φορές ήταν άξια ακόμη και χειροκροτήματος από το ακροατήριο αφού, περιελάμβανε, τόσο την εφαρμογή των όσων είχαν σπουδάσει οι Δικαστές, αλλά και την Ανθρώπινη πλευρά του Κριτή που θέλει (και έδωσε) τον καλύτερό του εαυτό, για να αποδώσει στους δικαζόμενους και τους μηνυτές αυτών, Δικαιοσύνη !
Με αυτές τις πρόχειρα καταγεγραμμένες διαπιστώσεις κλείνω, αφού πιο πριν ευχαριστήσω για άλλη μια φορά ΟΛΟ τον κόσμο που είχε έλθει ως συμπαραστάτης μου απέναντι σε ένα "άμωμο" τραπεζικό ίδρυμα.

Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου