Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Προσοχή. Επίτροποι στο τραπεζικό σύστημα.

Σήμερον την 1-4-2017 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνεται πως κατόπιν ερευνών που διενεργούνται σε συνεργασία με τις Αρχές των ΗΠΑ και της Γερμανίας, αλλά και τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ι. Δραγασάκη, το τραπεζικό σύστημα από  την Δευτέρα 3-4-2017 θα παραμείνει κλειστό επ΄ αορίστω, θέτοντας σε κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, Επιτρόπους συνοδεία Εισαγγελικών Λειτουργών. 

Μέχρι νεωτέρας, όλες οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω του υφιστάμενου ρευστού διαθέσιμου της αγοράς, ενώ κατά την περίπτωση που κάποιος Πολίτης χρειάζεται να κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό του, θα πρέπει να αποτανθεί στην ΤτΕ ή στα κατά τόπους Atm's που αυτή
την στιγμή τοποθετούνται έξω από κάθε αστυνομικό τμήμα. 


Σε ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ τόνισε πως το σχετικό μέτρο θα βοηθήσει την διαφάνεια ενώ έτσι θα αποδειχθεί πως τα μεγάλα στελέχη των τραπεζών ουδέποτε έπαιρναν bonus, ουδέποτε έφαγαν 255 δισ. euro, δεν έβγαζαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό και γενικά πως ανέκαθεν λειτουργούσαν στο πνεύμα της εντιμότητας και της θετικής πρόθεσης.

Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ αναφέρει πως θα συγκεντρώσει όλες της της δυνάμεις μέσω της λαοφιλίας που έχει στις Μάζες και θα πραγματοποιήσει συμβολική πορεία την 1-5-2017 προς το Μνημείο του Αγνώστου Τραπεζίτη όπου, εκεί, θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των ηρωικώς πεσόντων Τραπεζικών Στελεχών που, παρά τα όσα αντιμετώπισαν από το προσωπικό τους, κατάφεραν και παρέμειναν ζωντανοί.  


Τέλος, οι συμβολαιογράφοι σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν πως θέτουν εαυτούς στο πλάι της Κοινωνίας και πρόσθεσαν πως ουδείς πλειστηριασμός δε θα ξαναγίνει από τούδε και στο εξής.

Ανανέωση 2-4-2017 : Αν και θα έπρεπε να είναι αληθή κάποια τμήματα εκ του ανωτέρω, η πραγματικότητα είναι πως αφορά προϊόν μυθοπλασίας ένεκα της πρωταπριλιάς.
Και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου