Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των ΝΔ+ΠΑΣΟΚ και των ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ ;

Αν εκλάβουμε τα αθροίσματα ΝΔ+ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ ως την κορωνίδα (;;;) των "πολιτικών εκφράσεων" στον Τόπο τότε σαφώς θα αντιληφθούμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ! Απλώς, εναλλασσόμενες μαριονέτες διαχειρίζονται το ίδιο σενάριο.

Και οι δύο ήταν και παραμένουν οι μαριονέτες των Ναζί. Σκέψου ότι ΤΕΛΙΚΑ ουδέποτε τιμωρήθηκαν, ως όφειλαν, οι δωσίλογοι της Κατοχής, ενώ αντιθέτως, επιβραβεύτηκαν κατοπινά από τα διάφορα -εν Ελλάδι- καθεστώτα. Οι δωσίλογοι μαυραγορίτες έμποροι της Κατοχής επιβραβεύτηκαν με το ... γίνουν μεγάλες αλυσίδες υπερκαταστημάτων, εμπόρων κλπ, ενώ οι γιοί ορισμένων ανέλαβαν και υψηλότατα οφίτσια. Επί παραδείγματι Ράλλης, Πικραμένος, Χριστοφοράκος κλπ.

Και σε όλο αυτό το "σκηνικό" μια ... κυβέρνηση νεοΠΑΣΟΚων (call me ΣΥΡΙΖΑ) όπου αρέσκονται να λένε στους ελάχιστους πλέον υποστηρικτές τους : "εμείς τα βρήκαμε αυτά από τους προηγούμενους και θα ... θα ... θα .. θα ..." λες και δεν είναι αυτές
(οι μαριονέτες) που ... κυβερνούν την Ελλάδα επί διετία.  Σου θυμίζω δε πως, το Γ' μνημόνιο πέρασε με ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ+ΝΔ+ΠΑΣΟΚ.

Στην φωτογραφία, οι δύο εκφάνσεις του ίδιου Ναζιστικού νομίσματος. Οι Σόιμπλε και Χίμλερ. Οι δύο υπαρχηγοί. Η διαφορά τους ; Ο δεύτερος αυτοκτόνησε αφού έχασε τον πόλεμο ενώ ο πρώτος είναι ακόμη στον πλανήτη. Και αυτό διότι ΑΚΟΜΗ οι λαοί της Ευρώπης δεν του έχουμε κάνει σαφές πως ΤΕΛΕΙΩΣΕ το κτηνώδες ... παραμύθι του. Το κτηνώδες παραμύθι τους. ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ! Ελληνόφωνων και μη !

Υ.γ. Αφού το διάβασες, τώρα κάθισε αναπαυτικά και σκέψου, για ποιο λόγο δεν έχουμε απαιτήσει ΠΟΤΕ τις γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις ! Ποτέ και κανείς τους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ δεν ζήτησε τίποτα ! και η Χώρα ΜΑΣ εξακολουθεί επί 7ετία να λιώνει. Και ο Λαός της !

Ο Μνήμων

Σημ. Γ.Θ.Κ. Επιστρέφω και εγώ με αναλυτικότερα δεδομένα και στοιχεία για να δεις πως δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου