Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η αρχή της Ηθικής μου ικανοποίησης από τα δεινά που μου προκάλεσε η Attica bank ;

Η ψείρα βγήκε στον γιακά


Είναι η αρχή της Ηθικής μου ικανοποίησης από τα δεινά που μου προκάλεσε η Attica bank ; Ε, όχι δα ! 

Η αρχή της Ηθικής μου ικανοποίησης ήλθε από συναγωνιστές, από καθαρούς και μαχητικούς  Ανθρώπους, συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους, συμπαραστάτες μέσα από αγώνες περίπου 11 ετών. Από Αδέλφια και συμμάχους που στάθηκαν στο πλευρό μου εμπιστευόμενοι την πολυετή μου μάχη κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Πολυετή που ξεκίνησε από τις ... δανειοδοτήσεις στην Τράπεζα Εργασίας, και από εκείνες στην Τράπεζα Πειραιώς μέχρι τις πιστοδοτήσεις, τον εκμαυλισμό, τις ίντριγκες και τους βυζαντινισμούς των υψηλόβαθμων στελεχών (και των λακέδων τους) στην Attica bank, με ... ενδιάμεση ... "στάση" εκείνη με το
"παραδικαστικό Πειραιά" όπου -και εκεί δικαιώθηκα για όσα είχα καταγγείλει !


Από εδώ και στο εξής λοιπόν θα έχετε όλοι σας ότι χρειάζεστε για να προασπιστείτε τα του Εθνικού Συμφέροντος μα και αυτού του Οικονομικού σας. Εσείς, κάνετε ότι κρίνετε, κάνετε ότι θέλετε με ότι θα σας δοθεί μα, η προσωπική μου ευχή είναι να ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ... ορισμένοι και να πάψετε να είστε υποχείρια αλητών, απατεώνων, λαμόγιων και γενικά καθενός που σας τάζει ... Εμείς πάντως, θα συνεχίσουμε ! Μέχρι τέλους. Όχι του δικού μας, αλλά μέχρι να πάει ο κάθε κατεργάρης στον Πάγκο του. Στο Εδώλιο του κατηγορουμένου, μιας και έκλεψαν αλλά και μιας και προσπάθησαν (και ίσως κατάφεραν μερικώς) να εξαφανίσουν Ανθρώπους, συνειδήσεις, ψυχές !
 

Στην από εδώ και στο εξής αποτύπωση θα έχετε πλήρη καταγραφή, για :

  1. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ και όσα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ στην Attica bank, μέχρι του σημείου που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απολύθηκα από μια συμμορία της, χωρίς καν να περάσω Πειθαρχικό μα και κατοπινά στοιχεία.
  2. τα ονόματα και τα στοιχεία ΟΣΩΝ αρνήθηκαν να παραλάβουν ότι τους παραδόθηκε.
  3. τα στοιχεία ΟΣΩΝ ΕΘΑΨΑΝ (όπως νόμιζαν) στις Οικονομικές Ελεγκτικές (;;;) Αρχές τα στοιχεία που τους παραδόθηκαν. 
  4. τα στοιχεία των ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ που χρησιμοποίησαν προς ίδιον όφελος τα όσα τους παρέδωσα.
  5. τα στοιχεία όσων ... κομματιδίων αρνήθηκαν πως παρέλαβαν ότι παρέλαβαν, ... ξεχνώντας ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ το πόσες εργασίες κάνει ένα κινητό τσέπης ή μια εξ αποστάσεως κάμερα στα χέρια τρίτου ή ένα mini USB stick.
  6. τα στοιχεία των δημοσιογράφων - sites - MME -αλλά και ... αγωνιστικών blogs που αρνήθηκαν να γνωστοποιήσουν τα όσα γνώριζαν από εμέ (και από άλλους) για τα πάντα
  7. τα στοιχεία ... Υπηρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν για εκφοβισμό και κατατρομοκράτηση μου
  8. τα στοιχεία των υπαλλήλων της Δικαιοσύνης που ΕΘΑΨΑΝ φακέλους με την αιτιολογία "αγνώστου δράστου" λες και δεν υπήρχε στην ΠΡΩΤΗ ΑΡΑΔΑ αναφορά στην επωνυμία και στην διεύθυνση μα και στην εκπροσώπηση της επιχείρησης ! Άτομα που αποδείχθηκε πως δεν ήταν Λειτουργοί της, μα υπάλληλοι ... Όπως και εκείνοι, οι ανώτατοι που δεν μπήκαν στον κόπο να αναρωτηθούν -μετά από σχετική καταγγελία- για το τι έχει συμβεί ...
  9. τα ονόματα και τα στοιχεία όσων απείλησαν, εκβίασαν, προσπάθησαν να με εκμαυλίσουν και γενικά έκαναν παν τι αήθες για να εξαφανιστώ/ούμε από προσώπου γης 
  10. τα γεγονότα (ηχητικά, οπτικοακουστικά κλπ) που θα σας δώσουν ΚΑΘΕ απάντηση στα πάντα !
  11. τα στοιχεία για να μπορείτε να παρακολουθήσετε και να δείτε τις συνεργίες παραδικαστικών κυκλωμάτων του παρελθόντος (;;;) με του παρόντος. 
  12. τους ... φίλους ή/και κάποιους "κοντινούς" (συνεργάτες ... συναδέλφους ... φίλους βαλτούς κλπ αλλά μέχρι και συγγενείς !!!) ψιλό-λαμόγια δεν θα ασχοληθώ μιας και ανέκαθεν ήταν και θα ψοφήσουν μέσα στην μιζέρια τους με σκυμμένο το άδειο τους κεφάλι ... μπροστά σε κάποιο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ! Και δε θα πεθάνουν, αλλά θα ψοφήσουν μιας και δεν έχουν την στοιχειώδη ψυχή που όφειλαν ως ... άνθρωποι να έχουν ! Ψυχή που έχει στο σύνολο της το ζωικό μα ίσως και το φυτικό βασίλειο ! Όπως δεν θα ασχοληθώ και με τον ρόλο που έπαιξαν διάφοροι ... νομικοί παραστάτες. 
  13. τα Αδέλφια που στάθηκαν ΒΡΑΧΟΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ, ΑΡΚΕΙ όμως να επικοινωνήσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κάθε έναν/μια και αφού μου το επιτρέψουν. ΌΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (σ.σ. άθλιοι, που ακούγατε ηλίθιοι ΜΟΝΟ ότι θέλαμε να ακούτε !!! ή ότι δεν μας ενδιέφερε !!!, σας είχαμε και σας έχουμε ... γραμμένους). Άνθρωποι καθημερινοί και όμορφοι στην ψυχή, ΕΝΑΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ το Lobbystas.gr (του οποίου, ΜΟΝΟ το 1/10 να διάβαζαν οι Εισαγελείς, θα είχε τελειώσει στο σύνολό της η ληστεία στην Χώρα),  Επαγγελματίες και πεντακάθαροι Μηχανικοί που μου έδωσαν "βήμα" εκεί που ... άλλοι συνάδελφοί τους (;;;) έκαναν πως δεν ακούν ή/και με μέμφονταν ή/και μου επιτίθεντο φραστικά, Φίλοι, Συνεργάτες, Συνάδελφοι  και Συναγωνιστές ήταν η Ασπίδα προστασίας. Όχι η δική μου, μα, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ !

Και κάτι για το τέλος - τέλος. Αν υποτεθεί ότι μου συμβεί το παραμικρό, ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ τα ανωτέρω όλα θα έλθουν στην διάθεσή σας μιας και ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΚΟΥΣΑ ΣΕ ... ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ του είδους : "μην εμπιστεύεσαι κανέναν" και μιας και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ είναι ΑΚΕΡΑΙΟΙ και ΕΜΠΙΣΤΟΙ και έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και θα κάνουμε την νύχτα, μέρα. ! Και αυτό διότι -κάποιοι- δεν περιμέναμε τον ... αιφνίδιο ... θάνατο μετά από αυτοανάφλεξη (;;;) του υπερπολυτελούς Ι.Χ. του Μαυρίκου (δύο 24ωρα πριν δώσει κατάθεση για τα πάντα στην Εισαγγελία) για να μάθουμε με τι έχουμε να κάνουμε ! Τα "συμβόλαια θανάτου" που είχαν στήσει (ψυχικού, ηθικού μα και βιολογικού) δεν μας βρήκαν ποτέ ανέτοιμους μιας και ΜΟΝΙΜΑ είχαμε και έχουμε γερές βάσεις. 

Οι ... άνθρωποι που έστησαν τα πάντα, θα σταθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου της Δικαιοσύνης. Και όσους και αν έχουν συμμάχους, σε όποιο κλιμάκιο (της Δικαιοσύνης ή της Πολιτικής) και αν έχουν προσβάσεις, θα τους φανούν άχρηστες και μη συνεργάσιμες καθώς πλέον "η ψείρα βγήκε στον γιακά" !!!

Για όσα θα διαβάσετε, μα και για όσα έχω καταγράψει, δηλώνω άλλη μια φορά πως επέχουν θέση Ενόρκου Κατάθεσης, όμως, μιας και πιστεύω σε Θεό ρε παλιάνθρωποι, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ! δηλώνω επίσης εντίμως πως ουδέποτε είχα εμμονή ή πάθος με το οτιδήποτε (πολιτικάντικο, συντεχνιακό  κ.λπ.) ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

Μετά Τιμής, Θάρρους και με χρέος Τιμής στους αγώνες της Οικογένειάς μου και των Ανθρώπων μου


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Ξεκάθαρα πλέον

Υ.γ. Σπίρτζη πως το είπες ; Ας μπουν και 70 Εισαγγελείς στην Attica bank ; ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙAΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 70. Και σε αυτή προσωπικά, μα, και πολλοί ακόμη, θα σταθούμε αρωγοί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου