Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Επικήρυξη κατά κλεπτών του Ελληνικού Δημοσίου

Τραπεζοϋπάλληλε, εσύ που κατείχες ή κατέχεις υψηλή θέση ευθύνης ή αρμοδιοτήτων, ή ακόμη και εσύ τραπεζοϋπάλληλε που ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ καταστάσεις, θέματα και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ λειτουργίες, θα συνεισφέρεις με την κατάθεσή σου έτσι ώστε ν συλληφθούν οι τραπεζίτες που διέλυσαν -μέσω των μαριονετών τους πολιτικών- την Χώρα μας ; 
Θα περιμένεις να δοθεί επικήρυξη κατάθεσης πληροφοριών ή θα πράξεις το Πατριωτικό σου Καθήκον ;

Τα wikileaks έδειξαν, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, τον δρόμο του ξεκαθαρίσματος της βρωμιάς, μέσω της επικήρυξης των συνεργατών του Obama έτσι ώστε να πάνε ΟΛΟΙ τους φυλακή για τα εγκλήματα που έχουν καμωμένα ! 

ΕΣΥ τραπεζοϋπάλληλε περιμένεις ανάλογη επικήρυξη ; Πράξε επιτέλους το Ιερό σου Καθήκον έναντι του Συντάγματος, της Κοινωνίας και των επόμενων γενεών και πάψε να λειτουργείς ως "κομματικός στρατός" ή ως φοβισμένος ιδιώτης. Πάψε να φοβάσαι τις "συμβάσεις εμπιστευτικότητας - εχεμύθειας" που (ενδεχομένως) έχεις υπογράψει και φοβήσου μόνο τον φόβο σου ! Οι "συμβάσεις" αυτές έναντι του Συντάγματος είναι παράνομες και καταχρηστικές και αντίκεινται στο Δημόσιο Συμφέρον !

Τραπεζοϋπάλληλε μίλα ! Κατάθεσε. Δώσε στοιχεία ενάντια ΣΕ ΚΑΘΕ σαθρό τραπεζικό και
πολιτικό υποκείμενο που, με τις πράξεις του υποδούλωσε τα πάντα !!! Οδήγησε τους υπαίτιους της καταστροφής στο Εδώλιο του κατηγορουμένου έτσι ώστε, αυτή σου η κίνηση, η κατάθεσή σου, να αποτελέσει την Ύψιστη ανταμοιβή σου !  

Τα wikileaks σου έδειξαν τον δρόμο. Η δική σου ανταμοιβή θα είναι η εξάγνιση σου από όσα έπραξες ή/και σου βάραιναν την ψυχή ΑΛΛΑ και από όσα μελλοντικά θα ακολουθήσουν από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τον Νόμο ! Γίνε τμήμα αυτής της απόφασης και εσύ ! Και να ξέρεις κάτι. Ήδη έχουν αρχίσει και μιλούν συνάδελφοί σου ! Και τρίτοι !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Τηλ. επικ. 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου