Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μηχανικοί, κτίρια και γέφυρες μπορεί να ξέρετε να κτίζετε. Να κουμαντάρετε όμως επιχείρηση, ΟΧΙ. Ιδού η Attica bank (σας ;;;)

Γράφει ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης (μεγαλοδικηγόροι Μαντζουράνη και Κανελλόπουλε και και ΕΣΕΙΣ, οι Πανταλάκης και Ρουμελιώτης νυν διοικητές της Attica bank).

Γνωρίζοντας πως κάποιοι θα αντιδράστε με κάποια δυσαρέσκεια για τον τίτλο, θα σας επαναλάβω πως προσπάθησα μετ΄ επιτάσεως να προφυλάξω τα χρήματά ΣΑΣ. Τις "επενδύσεις" σας (;;;), όπως σας έλεγαν οι διοικήσεις του ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ. Ειδικά γι αυτό το τελευταίο, ... ζωή σε λόγους μας. 

Αντιδρώντας και αντιστεκόμενος σε όσα συνέβαιναν στην Attica bank, και ενόσω είχα πολυετή και προγενέστερη αξιοπρεπή (και με επαίνους) εμπειρία από άλλες δύο Τράπεζες, μέσω πλειάδας ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΝ επιστολών μου στην ΤΟΤΕ διοίκηση της Attica bank δηλαδή στους Γιάννη Γαμβρίλη (που ΑΚΟΜΗ, ΜΗΧΑΝΙΚΕ, τον έχεις ως πρόεδρο στην θυγατρική της Attica bank, την Attica Ventures, στον γενικό διευθυντή Γιάννη Ιωαννίδη, στον πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων τον Θανάση Σταθόπουλο, στον διευθυντή εσωτερικού ελέγχου Γιώργο Μαμαλούγκα, στην διοίκηση της ΤτΕ, στον ΣΔΟΕ, στην Οικονομική Εισαγγελία, στην Οικονομική Αστυνομία, σε πλειάδα ... μεγαλοδημοσιογράφων, σε προέδρους και βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων, αλλά και σε κάποιες ξένες Πρεσβείες. ΠΛΗΝ της Γερμανικής !!! Όπως και σε ακτιβιστικές και Δημοκρατικές
ΞΕΝΕΣ οργανώσεις !!!

Σ.σ. για τους ... δημοσιογράφους, βουλευτές, προέδρους κομμάτων, εισαγγελείς, συνδικαλΗστές και γενικά για ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ που παρέλαβε στοιχεία και τα ΕΚΡΥΨΕ, τα ΈΘΑΨΕ, θα έχετε συντομότατα αντίστοιχα στοιχεία (Δαυίδ, τότε ... Επιθεωρητή, για σένα το λέω ΡΕ που δεν έβλεπες τους εκβιαστές ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η Attica είχε προσλάβει, αλλά κοιτούσες εμένα ... στραβά). Σύντομα!


Όλα αυτά τα χρόνια, ενόσω ήμουν στην τράπεζα σας (;;;) προσπαθώντας να εργαστώ ήρεμα παρά τα όσα αντιμετώπιζα ... "εισέπραξα" 13 μεταθέσεις μέσα σε διάστημα 15 μηνών, ραγδαία υποβάθμισή μου, λοιδορία, απειλές, ύβρεις ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΙΝΗΤΑ της τράπεζάς σας (;;;) Μηχανικοί, μα ακόμη και θέματα που άπτονταν της σωματικής μου ακεραιότητας. Ακόμη και μέσα από ... υπηρεσίες του ... Νόμου, στην ΓΑΔΑ !!! Και στό τέλος, 18-1-2011 ήλθε και η απόλυσή μου ΧΩΡΙΣ να περάσω Πειθαρχικό !!!

Επιπρόσθετα ; Σωρεία μηνύσεων και αγωγών που τα αναφερόμενα εδώ 703.624,79 € -απλώς- υπολείπονται του συνολικού 1,7 εκ/ρια € που μου ζητά η τράπεζά σας (;;;) Μηχανικοί, ΜΑΖΙ με τον του μπροστάρη σας Χρήστο Μάραντο (που ξηλώθηκε προ 15 ημερών !!!) και ήταν γενικός δ/ντής Οικονομικών. Ξέρετε. Εκείνων των ... οικονομικών που βάλατε ~750.000.000 € (συν άλλα τόσα το Τ.Τ το ΤΠ&Δ και ο κόσμος). Συνολικά δηλαδή, το 1,55 δις που έγινε 95 εκατομμύρια !!!

Ως πρόγευμα σου παραθέτω Συμπολίτη και Μηχανικέ το πόρισμα για τις τράπεζες και τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα, ενώ, πιο κάτω σου παραθέτω αποσπάσματα για την τράπεζά σου (είναι όντως δική σου η Attica bank, Μηχανικέ ; Και αν ναι, τι κάνεις ;;;;) 

Στο λαμόγιο τον Μηχανικό και αδελφό του λαμόγιου του ΕΠΑΜ θα απαντήσω σύντομα καταλλήλως αι με έγγραφα που θα πάθει εγκεφαλικά όταν δει ποια τσανάκια του αφορούν !!! μιας και μου είπε μέσα στο ΤΣΜΕΔΕ : "αντέδρασες όταν σε απέλυσαν".
 

Κουρτάκη, σκέψου να έβαλες και κανένα σου παιδί ως εργαζόμενο στην τράπεζα που σας είχε δώσει το ~75% των δανείων στην "Παραπολιτικά ΑΕ". Ή μήπως έβαλες μέσω ... εταιρείας ενοικίασης υπαλλήλων ; 

Από εδώ και κάτω κύριοι Μηχανικοί και μη, απολαύστε ... έλληνες εργαζόμενους στο τραπεζικό σύστημα !!!! Απολαύστε ... κόμματα χρεοκοπημένα (που σας λένε πως θα σας σώσουν) και απολαύστε και θράσος όταν δεν θυμούνται ... κάποιοι από ποίους δέχονταν ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ !!! (Διευθυντάκια σας τα είπα. Θα τα χρειαστείτε τα λιανά. Για δικηγόρους. Και έχω την απορία ποιος θα σας αναλάβει. Ή μήπως ξέρω ; )


















Παλιάνθρωποι, λαμόγια, δεν υπολογίζατε πως θα αντέξω. Πως θα αρνηθώ ότι μου τάζατε. Πως δε θα φοβηθώ τους αλήτες σας. Πως δε θα σταματήσω μέχρι να δείτε της Τιμωρία σας. Αλλά και "μαύρο χιόνι" όπως είπε ένας φίλος. 

Τώρα λοιπόν, σας ... εύχομαι "καλλλλό κουράγιο" που είπε ένας  ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ φίλος. Ο Όλυ Ρεν ! ...

Γιώργος Θ. Κανελλάκης 
   Ξεκάθαρα πλέον

Επιστρέφω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου