Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Τραπεζοϋπάλληλε, στα έχω πει εδώ και χρόνια. Κάνε το όπως ο Ασάντζ, ο Σνόουντεν, ακόμη και ο Τράμπ !

Τραπεζοϋπάλληλε, ο ρόλος σου είναι κοντά στην κοινωνία και όχι να πιστεύεις πως την γλύτωσες από τα μνημόνια τους και από την ισοπέδωση των πάντων. Θαρρείς πως θα παραμείνεις αλώβητος όντας "κομματικός στρατός" του κάθε ... κυβερνήτη ; Καλά θα είναι να ξέρεις πως έρχεται η σειρά σου. Πλέον σε ενημερώνουν και οι λαγοί των ΜΜΕ ΤΟΥΣ για τις επερχόμενες 10.000 απολύσεις στον κλάδο !!!

Και ξέρεις γιατί ; Διότι οι τράπεζες πλέον λειτουργούν ως ... ΚΕΠ (κέντρα επεξεργασίας εγγράφων)
και όχι ως πιστωτικά ιδρύματα. Και εκεί, στα ... ΚΕΠ, ΔΕΝ χωράνε όλοι ...

Τραπεζοϋπάλληλε έχεις δύναμη στα χέρια σου. Ξέρεις τα πάντα για τα λαμόγια. Και επειδή ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ, πριν συμβεί αυτό, κράτησε στοιχεία για τις παλιανθρωπιές τους. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ και να καταντήσεις σαν τους παλιανθρώπους, ΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όσους έκλεψαν Δημόσιο πλούτο ! Όπως οι τραπεζίτες. Αυτοί δηλαδή που τώρα τα πίνουν στην υγεία του "κορόιδου", όπως μας ονομάζουν ... 



Σου κάνω γνωστό και σου θυμίζω πως το ίδιο κάνουν οι Anonymous οι οποίοι πριν από λίγο δήλωσαν : "αν θες βοήθεια από εμάς Ν. Τράμπ, ζήτα την και θα την έχεις χωρίς αμοιβή", τα wikileaks που επικήρυξαν τους σαθρούς του παγκοσμιοποιητή - νεοταξίτη Ομπάμα, κίνηση η οποία έχει -πλέον- με την επικουρική στήριξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ, του Τράμπ, o Snowden και ο Assantz. Όλοι αυτοί δηλαδή που κάνουν ότι μπορούν από το μέρος που τους αναλογεί για να ξεβρωμίσει λίγο η Ανθρωπότητα ! Γίνε τμήμα τους ΚΑΙ ΕΣΥ ! Κράτησε στοιχεία και δώστα στην Δικαιοσύνη !

Τραπεζοϋπάλληλε, πρέπει να ξέρεις δε πως το : "κάνω τη δουλειά μου" ή το "εκτελούσα εντολές" δεν "πιάνει" πλέον στις μάζες. Ούτε στην Κοινωνία !!! Όπως δεν "πιάνει" και το : αν δε το έκανα εγώ θα το έκανε κάποιος άλλος, που ακούγεσαι να λες με θρασύδειλο στόμφο !!!

Δε σε στεναχωρεί καθόλου που, μας ξεφτιλίζουν άτομα του ... παλατιού, διεθνώς ενόσω ο Έλληνας είναι ο 4ος πιο σκληρά εργαζόμενος στον κόσμο, μετά τους ... εργαζόμενους στο Μεξικό, στην Κόστα Ρίκα και στην Κορέα ; Δες εδώ και κλάψε !

Ή μήπως πιστεύεις τραπεζοϋπάλληλε πως οι εργατοπατέρες (ΟΤΟΕ & ΧΣΕΕ ... με "Γ"... ), τα ξοφλημένα "τιποτάκια", που θα πληρώσουν όλα όσα έχουν καμωμένα με τις πράξεις τους ή με την απραξία τους θα κάνουν κάτι για εσέ ;;;

Σου επαναλαμβάνω την Επικήρυξη κατά κλεπτών του Ελληνικού Δημοσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου