Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Εν δυό κάτω, εν δυό κάτω (*) από τον σύλλογο συνταξιούχων της Attica bank στα μέλη του

Πέμπτη 22-12-2016 στέλνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Attica bank το εξής SMS : "συνάδελφε σε ενημερώνουμε ότι δικαιούσαι το βοήθημα των 300 €, το οποίο μπορείς να εισπράξεις από την ΕΤΕ από αύριο Παρασκευή 23-12-2016. Με ΑΔΤ, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Καλές γιορτές το Δ.Σ. του ΠΑΣΥΤΑ".

Την Παρασκευή 23-12-2016, ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ πάνε στην ΕΤΕ τα θύματα, οι συνταξιούχοι ήθελα να πω όπου, στήνονται για ώρες στην ουρά και Ω εκ του ΘΑΥΜΑΤΟΣ τα φράγκα δεν υπήρχαν !!! (χοχοχο που λέει και ο ... santa claus).

Την 11:00 πμ έρχεται νέο SMS όπου ανάφερε : "συνάδελφε, το βοήθημα που δικαιούσαι ΔΕΝ
εστάλη ακόμη στην ΕΤΕ. Για αποφυγή ταλαιπωρίας (σημ ΓΘΚ : χαχαχα) μη πηγαίνετε σήμερα, θα σας ειδοποιήσουμε την Τρίτη (σημ ΓΘΚ : 27-12-2016) έχοντας σίγουρη ενημέρωση. Το ΔΣ του ΠΑΣΥΤΑ"


(* σύντροφοι του ΠΑΣΥΤΑ της Attica bank, το "εν δυό κάτω" προέρχεται από το γνωστό καψόνι του στρατού, αν δε το θυμάστε.
Χάρη - Χαρίλαε Δάσκαλε, πρόεδρε του ΠΑΣΥΤΑ, που παλαιότερα ήσουν ΚΑΙ στο Δ.Σ. της Attica bank, επί Αναστάσιου Κουμπλή, του ΤΣΜΕΔΕ, μήπως να συνεννοείστε πιο καλά πριν στείλετε τα SMS μιας και κάνει το κρύο της αρκούδας ; ...)

 Χάρη, για τον ισολογισμό του 2004 της τράπεζας, θα επανέλθω να σε ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Και εσένα και τον Θανάση Σταθόπουλο που τότε ήταν το αφεντικό στην δ/νση Επενδύσεων


Και θα σας ρωτήσω (ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ) μιας και έχουν περάσει ΜΟΝΟ 14 χρόνια. Μέχρι τα 20 έεεεεχουμε καιρό ...

Επανέρχομαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου