Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Όταν ακούς πολλές αγιαστούρες, κράτα μικρό καλάθι (*)

Υπότιτλος : πως η εκκλησία και η Ορθοδοξία δια των ... λειτουργών της έδιωξε το υγιές εκκλησίασμα και κράτησε το "άλλο".


Σταύρος Ψυχάρης με έγγραφό του, που έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Γραμματεία της Εξεταστικής Επιτροπής, δήλωσε αδυναμία προφορικής επικοινωνίας γεγονός που καθιστά αδύνατη την παροχή απαντήσεων στα ερωτήματα που θα του τεθούν. Στο έγγραφο του εκδότη συμπεριλαμβάνεται και μία σχετική βεβαίωση ιδιώτη γιατρού, γνωστού.. καθηγητή νευρολογίας".

Μα να είναι μόνο ο Ψυχάρης που ως δειλός καλύφθηκε πίσω από ράσα και αγιαστούρες ; Χμμμ. Ας δούμε και ας
θυμηθούμε κάποια ενσταντανέ ακόμη.
Κυριακίδης - Πατριάρχης Ιεροσολύμων
Υπόθεση Κυριακίδη : "Καταζητείται για καταχρήσεις, υπεξαίρεση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στο σκάνδαλο της Proton Bank ο Πέτρος Κυριακίδης, ο γκουρού συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος παραμένει άφαντος".
Παπούλιας - Πατριάρχης - Λαυρεντιάδης
Υπόθεση Λαυρεντιάδη : "Κατηγορείται για σειρά κακουργημάτων και διασπάθισης Δημοσίου χρήματος, αρχικά της Proton bank, εκ ποσού πλέον των 700 εκατομμυρίων euro.

Και αφού θυμηθήκατε τα ανωτέρω, τότε αφιερώστε και 9 λεπτά για να γελάστε (και να κλάψετε) από έναν ... ιεράρχη, που θεωρητικά έχει αποστασιοποιηθεί από τα υλικά του κόσμου τούτου και τονίζει (;;;) στο ποίμνιό του : "κινδυνεύει η Εθνική τράπεζα" και συνεχίζει αργότερα "εγώ έδωσα εντολή 2 μισθοί μου να πάνε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΕ".


... ευλόγησον ... δέσποτα.

* ως επίλογο ας κρατήσουμε την ρήση του Στίβεν Χώκινς : " «Ο φθόνος και ο απομονωτισμός είναι οι δυνάμεις που, αν ενισχυθούν περαιτέρω, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τις προοπτικές του ανθρώπινου είδους».
Και εδώ θα προσθέσω. Και τα ανά την υφήλιο "ιερατεία" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου