Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Αγαπητέ Νίκο καλησπέρα. Θα σου μιλήσω για κυκλώματα (ή, η μίζα)

Διάβασα με πολύ μεγάλη προσοχή το άρθρο σου : http://lobbystas.gr/Ποιος είναι ο Kyriakos MITSOLTAKIS με την offshore στον Παναμά ;, τα συνημμένα αυτού καθώς και της τελευταίας σου παραγράφου την "ευχή" στον MitsotaLki.

Ας σου πω λοιπόν κάτι που γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Πάνε χρόνια όταν κάπου στο 2003 που γινόταν ο πλειστηριασμός της κατοικίας μου στα Μανιάτικα Πειραιά (όπως έχω αφηγηθεί εδώ). Τότε γινόταν και άλλος ένας πλειστηριασμός, προσώπου που το γνωρίζω μια ζωή. Όταν τελείωσε ο άλλος πλειστηριασμός -που την την κατοικία την πήρε το ίδιο ΚΥΚΛΩΜΑ με αυτό που πήρε το δικό μου-, ο ιδιοκτήτης της γράφηκε στα "μαύρα κατάστιχα" του "Τειρεσία" μαζί με αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, πατρώνυμο. Η καταγραφή δηλαδή των στοιχείων του ιδιοκτήτη ήταν ΠΛΗΡΗΣ ! 

Μα έλα που εκείνο το πρόσωπο ήταν παντρεμένο με κοπέλα θετή κόρη ενός εκ του "Παραδικαστικού Πειραιά"  που εκ της σύμβασης με την δανειοδότρια τράπεζα ήταν και εκείνη η δόλια συνιδιοκτήτρια του ακινήτου !!! 

Όταν όμως γράφηκε ο φίλος στον αδηφάγο Τειρεσία, σε εκείνη έγινε ένα ... λαθάκι. Εξηγούμαι. Ας πούμε πως λεγόταν Κατερίνα Λιτσάκη. Αντί του ορθού, ΛΟΓΩ των κυκλωμάτων που είχε "πλάτες" (που αισθάνονταν πανίσχυρα), εκείνη καταχωρήθηκε ως :
"Κατερίνα Λιστάκη" (και όχι Λιτσάκη). Χωρίς ΑΦΜ, χωρίς αριθμό ταυτότητας. Έτσι εκείνη ήταν "καθαρή στην αγορά" και ο φίλος ... μαύρος.

Άρα καπετάν Lobbysta, ... "λάθη" συμβαίνουν. Ιδιαίτερα σε "κάποιους" που αισθάνονται πολύ σίγουροι πως κανείς δεν θα τους βρει !!! ; Όπως στον MitsotaLki ... (... και στην ΛιΣτάκη...).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου