Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Τι θα φάμε σήμερα ; Ναζιστές με σκατά. Στη γάστρα

Υπότιτλος : Σούλτς. Ο πρόεδρος που δεν τέλειωσε ούτε Λύκειο.


Ανέκαθεν πίστευα και εξακολουθώ ακράδαντα να πιστεύω πως, τα "κοστουμάκια" της ... πολιτικής, με τα πτυχία, με τα γυαλιστερά ρολόγια και τα μουράτα PhD, MSc και με τις συναφείς ηλιθιότητες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν προάγουν επίπεδο, μόρφωση και δυνατότητες, αλλά, λαμογιά, απάτη και κυρίως, πόνο για τους Λαούς είναι οι καθ΄ ύλην υπεύθυνοι για το σύνολο των πολέμων, της φτώχειας, του πόνου, της απάτης και της μιζέρια του ανθρώπινου είδους. 

Σκεφτείτε Αδέλφια ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ ... μορφωμένοι μηχανικοί, δικηγόροι, ιατροί, οικονομολόγοι κλπ, έφεραν -διαχρονικά- την ανθρωπότητα στη σημερινή της κατάντια.

Εδώ όμως έχουμε ένα λακέ των πολυεθνικών επιχειρηματιών και των τραπεζιτών που δεν έχει τελειώσει ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ και ηγείται του Ευρωπαϊκού ναζιστικού κοινοβουλίου !!!

Υ.γ. Αν γίνει σύγχυση μεταξύ των τίτλων που παίρνουν φοιτητές και μεταξύ των ανωτέρω περιγραφόμενων εγκληματιών, θα είναι κορυφαίο λάθος μιας και δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση μεταξύ των ! 
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Από τον ξάδελφο Apostolos Apollon

Κοίτα να δεις ποιοι μας κυβερνούν και μας κουνάνε το δάκτυλο. Ο τύπος σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ευρωκοινοβουλίου στα "πτυχία" του το μόνο που έχει είναι "κατάρτιση για την άσκηση επαγγέλματος βιβλιοπώλη", ούτε μάστερ, ούτε phD, ούτε
καν Abitur δηλαδή απολυτήριο λυκείου. Ξαναλέω ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ !

Διαβάζοντας και σταχυολογώντας για το βιογραφικό του, προκύπτει ότι όντως δεν έχει τελειώσει το λύκειο, δούλεψε σε ένα βιβλιοπωλείο και αργότερα άσκησε ο ίδιος το επάγγελμα του βιβλιοπώλη. 

Λάτρευε το ποδόσφαιρο, αν και δεν κατάφερε να γίνει ποδοσφαιριστής λόγω τραυματισμού. Υπήρξε πρώην αλκοολικός (όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί) και έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας. Τίποτα το μεμπτό σε αυτό, αν μάλιστα όντως παραμένει "καθαρός", μαγκιά του, καθώς είναι πολύ πολύ πολύ δύσκολο να το κόψει ένας αλκοολικός. 

Όμως ρε φίλε, ούτε απολυτήριο λυκείου; Ούτε καν νυχτερινού; ένα ΙΕΚ μετά; ένα κάτι; ένα Berufsschule ? ένα Volksschule ? nichts?kaum ? 

Αυτή είναι η Ε.Ε. παίδες, να την χαίρεστε!

Υ.γ Γ.Θ.Κ. : 1. Άδωνη κάνε μια απόπειρα αυτοκτονίας και σε βλέπω Πρόεδρο στην θέση του ... προέδρου ;) 
2. Η σελίδα για την επαλήθευση των ανωτέρω, εδώ : http://www.europarl.europa.eu/meps/el/1911/MARTIN_SCHULZ_cv.html
3. και ένα bonus (όχι σαν τα άλλα, τα δικά σου "Νάσο" πασόκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου