Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Χρήστος Σμυρλής. Σμυρλής ; Λιακατάς - Σμυρλής ; Κάτι μου θυμίζει αυτός

Τι ονομάζεται άραγε "πολιτική δίωξη" ; Με απλά λόγια, είσαι λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ, είμαι -τότε- σταμπαρισμένος ως νεοδημοκράτης και επειδή "σας χαλάω την πιάτσα και δεν τα παίρνω" και  δεν είμαι σαν τα άλλα λαμόγια, της ΝΔ που λένε "σουτ, μη μιλάς γιατί και εσύ είσαι μέσα και αν συνεχίσεις να μιλάς, θα πάρεις πόδι" με πετάς έξω. Αυτά ως πρόλογος.
 
Κυρίως θέμα, εδώ, όχι !

Επίλογος τώρα. Βλέπω που λες, στο sibilla κάποιες φωτογραφίες που απαθανάτισαν την ΠΑΣΟΚίλα και μεταφέρω πως στην ομήγυρη ήταν παρόντες από δεξιά προς τα αριστερά οι Χρήστος Σμυρλής, Μιχάλης Νεονάκης, Μιχάλης Σάλλας κ.ά.

Κυρία Κορίνα Σαλεμή, βασική μάρτυρα κατηγορίας μου στην δίκη της Attica bank των βαθύτατα ΠΑΣΟΚΩΝ Γαμβρίλη, Σταθόπουλου, Αντωνόπουλου, Μάραντου (και σύσσωμου του ΠΑΣΟΚ βεβαίως - βεβαίως) είσαι συγγενής του Χρήστου Σμυρλή (τ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) ; Μήπως σύζυγός του ; 

Ναι είσαι σύζυγός του και εξέχον μέλος της ΠΑΣΟΚίλας του ... τόπου. Δίκη που αφορά την κατηγορία πως ήμουν blogger ενόσω εργαζόμουν στην τράπεζα και δυσφημούσα την εταιρεία. Δίκη όπου οι δικηγόροι της τράπεζας είναι οι Γιάννης Μαντζουράνης (δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου) και Νικόλας Κανελλόπουλος (δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου).

Κορίνα Σαλεμή, είσαι και Α' εξαδέλφη του Κώστα Σκανδαλίδη του ΠΑΣΟΚ ;;; ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ !!!

Σημείωση : επειδή θα ακολουθήσει και το κυρίως θέμα ας πάρουν κάποιοι τα Tavor τους από τώρα. Θα τους χρειαστούν.

Υ.γ. Μηχανικοί, ΤΣΜΕΔΕ του 57% της Attica, μη σας πιάνει οίστρος. Δεν ήταν ούτε είναι δική σας η τράπεζα μιας και, ΑΝ ΗΤΑΝ, θα κάνατε ότι οφείλατε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου