Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Τάσο Πετρόπουλε, ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΤΗ-ΤΑ. Πάντα τέτοιες επιτυχίες εύχομαι

Τάσο είδα την μεγαλειώδη σου συγκέντρωση στην Κοζάνη και συγκινήθηκα. Τι να σου πω. Δάκρυα χαράς από την λαοφιλία σου, έτρεξαν από τα μάτια μου. Το ενσταντανέ από το video της συγκεντρωσάρας σου.


"O υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος επισκέφτηκε την Κοζάνη, με αφορμή την ομιλία του το απόγευμα της Παρασκευής, στο Κοβεντάρειο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας που τρέχει αυτό το διάστημα από το ΣΥΡΙΖΑ με αρκετές ομιλίες ανά την Ελλάδα προκειμένου να αφουγκραστούν τον Ελληνικό λαό". Περισσότερα, εδώ.


Πάντα τέτοια Τάσο, έτσι ώστε να επανέλθεις σύντομα στην ελεύθερη αγορά και να με ξανα-προσφωνήσεις "γαϊδούρι", όπως και να με ξανακάνεις τσαμπούκικα σπρωξίματα ανάμεσα σε κόσμο, και στο τέλος να μου πεις ξανά πως είχες περάσει από στρατοδικείο και άλλες τέτοιες ομορφιές. Όπως εδώ :

Πολλή συγκίνηση των τελευταίο καιρό. 
Όπως με τον Θανάση Σταθόπουλο της Attica bank. 
Ή με τον Γιάννη Γαμβρίλη (τέως) της Attica bank. 
Ή με τον Βαγγέλη Δελή (τέως) της Attica bank και το ... πτυχίο του.

Υ.γ. Τάσο, μήπως ξέρεις τίποτα για όσα λέει στην έκθεσή του ο ελεγκτής των οικονομικών του Συλλόγου Εργαζομένων Αντώνης Μπαλαγιάννης της Attica bank

Επιστέφω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου