Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Οι κατσαρίδες των αρχοντικών και η "χρησιμοποίηση" της Δικαιοσύνης

Είναι αρχές του 2015 όταν καταγράφοντας εδώ τις σκέψεις μου, στο παρόν blog τόνιζα πως "Αν ξεφύγουμε από την προϊστορία και έλθουμε στην σύγχρονη εποχή, ας σκεφτούμε όλοι μας πόσες φορές διαβάσαμε πραγματικές ειδήσεις διαφθοράς, μίζας και ληστείας Εθνικού πλούτου από blogs και όχι την καθεστωτική ... πρόταση των ΜΜΕ" !

Κι αυτό, την ίδια ώρα που ... ευυπόληπτα  και ακριβοπληρωμένα sites πρότασσαν την τερατογενή ... άποψη ως ανάγκη και ως ικανή και αναγκαία συνθήκη ως υποχρέωση για να ... επιβιώσουμε ...

Που βάπτιζαν δε τις μίζες ως χορηγίες, αποδεχόμενα και προωθώντας -ουσιαστικά- την άποψη του μιζολήπτη, του λαμόγιου, του διαφθορέα !"


Όταν δε, λέμε blogs δεν εννοούμε τα ... θεοσεβούμενα ή/και τα τρομολάγνα που ... κυκλοφορούν. Όπως βεβαίως δεν εννοούμε τα ... blogs που στήνονται από εκβιαστές και αλήτες μόνο και μόνο για εκβιάζουν με το στυλάκι "εγώ τα ξέρω και αν δε τα ακουμπήσεις θα

σε βγάλω στα μανταλάκια" (βλέπε περιπτώσεις Μουσσά, Μαυρίκου και άλλων που θα βγουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ στην φόρα). ... blogs (της αλητείας) όπου, οι "πολιτικές και επιχειρηματικές πλάτες" δίνουν και παίρνουν. ΣΤΗΡΙΞΗ, ΧΡΗΜΑ και ΑΙΜΑ !!!

Αντιθέτως. Μιλώ για τα blogs εκείνα που είτε ανήκουν σε Πολίτες, είτε σε ερευνητές reporters, που μέσα από έρευνα, πέρα από κομματικές αγκυλώσεις έφεραν και φέρνουν στο φως τιτάνιες υποθέσεις διαφθοράς, αλητείας, εκμαυλισμού, κλοπής Δημόσιας περιουσίας ή/και μικρότερου βεληνεκούς θέματα.

Όπως όμως σε κάθε σπίτι, σε κάθε αρχοντικό δε λείπουν οι κατσαρίδες, έτσι και στην blog-όσφαιρα δε θα μπορούσε να ... λείπει ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ !!! Η εκμετάλλευση της Δικαιοσύνης προς όφελος των αλητών και προς εκφοβισμό των Πολιτών και των όσων καταγγέλλουν μια εγκληματική ενέργεια. 


Ας σκεφτούμε λίγο πόσες φορές ένα blog έβγαλε στην φόρα κάτι σημαντικό (τοπικού ή γενικού ενδιαφέροντος) και μετά δεν ακολούθησαν μηνύσεις και συλλήψεις ακόμη του blogger ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να φοβηθεί ο νοικοκύρης (ώστε ο κλέφτης, το λαμόγιο, ο εκβιαστής να συνεχίσει το ... θεάρεστό του ... έργο).
Εκεί, αντί η Δικαιοσύνη δια των λειτουργών της, να βάλει στον "κουβά" την μήνυση και να ψάξει και να τιμωρήσει ότι καταγγέλλεται, κυνήγησε τον blogger !!!

Αφορμή για την καταγραφή των ανωτέρω, έλαβα από αυτό ΕΔΩ !!!! Όπου, ο reporter - blogger Νίκος Πάσχος δέχθηκε σωρεία από μηνύσεις από την τελειωμένη εδώ και χρόνια "Μαρινόπουλος" ΔΙΟΤΙ, το Κράτος και οι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΑΝ !  Να ελέγξουν τα αυτονόητα !!! Να ελέγξουν αν ΟΝΤΩΣ δεν είχε δημοσιεύσει ο Μαρινόπουλος ισολογισμούς εδώ και 5-6 έτη !!! Θα μπορούσα να συνεχίσω και να εμβαθύνω, μα δε θα το κάνω. Για την ώρα ! Θα επιστρέψω όμως !

Υ.γ. Να θυμίσω πως τα panama papers τα έμαθαν οι μάζες τον Μάρτη του 2016 -από τα Γερμανικά ΜΜΕ-, την ίδια ώρα που ο  reporter Lobbystas (Νίκος Πάσχος) παρουσίαζε σειρά εγγράφων του Παναμά, από τον Ιανουάριο του 2016 !!! Επανέρχομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου