Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ήταν έγκλημα εκ προμελέτης. Και εσύ τι ρόλο έπαιξες Παναγιώτη ; Ο ΓΑΠ ; Οι άλλοι ;

Παναγιώτης Ρουμελιώτης (*): Για να σώσουν την Ευρώπη συνωμότησαν να σκοτώσουν την Ελλάδα. Για να σώσουν τις τράπεζες τους συνωμότησαν να σκοτώσουν την Ελληνική οικονομία. Είναι έγκλημα εκ προμελέτης. Είναι ένα ιστορικό λάθος που θα βαραίνει το ΔΝΤ και την μετέπειτα πορεία του γι αυτό και δε θέλει να συνεχίσει την χρηματοδότηση.

Ακούστε το 2λεπτο ηχητικό, κρατήστε ΜΟΝΟ ότι πρέπει και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ ήταν οι Δούρειοι Ίπποι του ΙΜF και των τοκογλύφων ... ετέρων !





Επιμύθιο : Ανήκω σ' αυτή την γενιά που ονομάστηκε "μεταπολιτευτική".

Ανήκω βιολογικά -θέλοντας και μη- στην γενιά που ενώ ήμουν παρών το βράδυ του Πολυτεχνείου, 9-10 ετών παιδάκι, απέναντι διαγώνια από την Πύλη του, στην Πατησίων 21, στο γραφείο του πατρός μου, που έβλεπα να φέρνουν στο χώρο του γραφείου ανθρώπους χτυπημένους άσχημα από το στρατό, κατοπινά σιχάθηκα τα άτομα που ξεπούλησαν τα πάντα (και πρώτιστα την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ) μόνο και μόνο για μια ... θεσούλα στην Παγκόσμια
τράπεζα (Χρήστος Παπουτσής) ή στο ίδρυμα Αλβέρτου του Μονακό (Μαρία Δαμανάκη).

Ανήκω σε μια γενιά που είδε ΚΑΘΕ λαμόγιο της Ελλάδος να συντάσσεται μπροστά ή/και πίσω από τον κομματικό σχηματισμό που ονομάστηκε "ΠΑΣΟΚ". Το δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου που νομιμοποίησε την μίζα, την αλητεία, τον εκφυλισμό του Έθνους, τον εκμαυλισμό και γενικά ΚΑΘΕ τι σαθρό που υπήρξε επί γης. 

Ανήκω στην γενιά που μου έτυχε να βλέπω ... συνδικαλιστές σαν τον Θανάση Σταθόπουλο της Attica Bank να φέρνει στα κτίρια της Attica, χεράκι - χεράκι, την Δαμανάκη, στις προεκλογικές περιόδους για να μιλήσει (;;;) στα ... πρόβατα. Να συναγελάζεται με τον Παπουτσή ΣΕ ΚΑΘΕ κοινωνική εκδήλωση της τράπεζας.

Ανήκω στην γενιά εκείνη που διαπίστωσε πως η ύπαρξη μου στο στρατόπεδο της Ν.Δ. (μέχρι το 2009 που αντιλήφθηκα τα πάντα) ήταν ένα επίπλαστο παραμύθι αφού, ερχόμενος στα πράγματα ο Σαμαράς, απέδειξε πως η Ν.Δ. δεν είναι τίποτα λιγότερο από την συνέχεια του κτηνώδους ... σοσιαλισμού που ξεπουλά (λες και τα έφερε από το σπίτι του) αεροδρόμια, λιμάνια, νησιά και γενικά τα πάντα, στο όνομα της σωτηρίας των τραπεζιτών και των αφεντάδων τους. 

Ανήκω σε εκείνη την γενιά που διαπιστώνει με πόνο πως, το έγκλημα δεν ήταν στιγμιαίο. Δεν συντελέστηκε από τους τοκογλύφους ... ετέρους της ναζιστικής Ε.Ε. έχοντας ως πολιορκητικό κριό τον προδότη ΓΑΠ που έφερε το IMF αλλά και από εκείνους που συνεχίζουν έως και σήμερα, αόκνως, την εξόντωση της Χώρας, του Λαού, έχοντας τόνους αίμα στα χέρια τους (όπως και οι προηγούμενοι) από τις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας. Των Τσίπρα και Καμμένου.

Τέλος, ανήκω σε εκείνη την γενιά που βλέπουμε τους Κουρήδες, να στηρίζουν ότι ... τύχει, αρκεί να ... ξεχάσουμε τα 500 εκατομμύρια του Alter, την Αυριανή τους, την Kontra τους, τον παπανδρεϊσμό τους, τους τους δημοσιοκάφρους που δημιούργησαν και εξέθρεψαν !

Κυρίες και κύριοι. Ακούστε τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη να μιλά για το έγκλημα συνετέλεσε στην Ελλάδα το IMF και συνειδητοποιήστε πως, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και οι μέχρι και σήμερα συνεχιστές του, που άνοιξαν την πόρτα και συνεχίζουν να το αποδέχονται (το IMF) η Χώρα θα ήταν σε άλλο σημείο.  

Μη ξεχνάτε, μην αποπροσανατολίζεστε και τιμωρήστε τα υπαλληλάκια μας (του "παλατιού" - Βουλής) που ζουν, τρώνε, ταξιδεύουν και γελάνε πάνω σε χιλιάδες αυτοκτονίες, απολαμβάνοντας τους τεράστιους μισθούς που ΑΚΟΜΗ τους πληρώνουμε !!!
Σημείωση : για το "ποιός" είναι ο βαθύτατα ΠΑΣΟΚΟΣ Παναγιώτης Ρουμελιώτης (του IMF), για όσους δεν ξέρουν ή ξεχνούν σύντομα, ΕΔΩ μερικά ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου