Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

7,4 εκ euro, με ψευδείς βεβαιώσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την Attica bank. Γαμβρίλη μας λείπεις.

Πατριώτη, σε ξαναρωτώ όπως και προχθές εδώ !!! ΕΝΦΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ; 7,4 εκ/ρια euro σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την Attica, με πλαστά έγγραφα. Είναι δε ΚΑΙ ληξιπρόθεσμα εδώ και 6 έτη ! Ποιος θα τα πληρώσει άραγε ; Μα, ο γνωστός μαλάκας !!!

"Ψευδείς βεβαιώσεις προσκόμισαν στην Attica Bank η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, όπως προκύπτει από την κατάθεση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank, Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα δάνεια των τραπεζών σε κόμματα και ΜΜΕ. 

Οι βεβαιώσεις ανέφεραν ότι δεν έχουν εκχωρήσει την τακτική επιχορήγηση για τις ανάγκες άλλων δανείων, τα οποία χορηγήθηκαν από άλλες τράπεζες (το 2013 και το 2014). 

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, η ΝΔ έλαβε το 2011 δάνειο ύψους 2,4 εκατ. ευρώ. Το δάνειο αυτό έχει καταγγελθεί και είναι άμεσα απαιτητό. 


Το ΠΑΣΟΚ έχει λάβει δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ το 2010, από το οποίο έχει αποπληρώσει 204 χιλ. ευρώ. Για το δάνειο αυτό συντρέχουν αστικές και ποινικές

ευθύνες λόγω υπέρβασης του προβλεπόμενου ύψους δανειοδότησης".
Πηγή : http://bankingnews.gr

Αλέξανδρε Αντωπόπουλε, εντάξει. Επειδή κατέθεσες στην επιτροπή της Βουλής πως έχει ελεγχθεί η Attica bank από τον SSM και την κυρά Νουί και πως υπάρχουν επιπλέον 10,6 εκ/ρια euro που δόθηκαν στα megaλα κανάλια ΠΟΥ ΔΕΝ εξυπηρετούνται (βλέπε δανικά και αγύριστα) και επειδή αυτά τα 17.000.000 αποτελούν το 20% του ομολογιακού που θέλει να εκδώσει τώρα η τράπεζα (που εργαζόμουν και με απέλυσε !) για πες μου. Στις εγγυήσεις των καναλιών, υπάρχουν και πάγια προσημειωμένα, προσωπικές εγγυήσεις ; ή μόνο ... στρουμφάκια, καρασεβντά και Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής ;


Υ.γ. Για εκείνο το σημερινό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στην ATTICA BANK ΑΤΕ για μη επαρκείς γνωστοποιήσεις στις οικονομικές της καταστάσεις υπεύθυνοι είναι οι λογιστές και οι επιθεωρητές ή κάνω λάθος ; Μη μου απαντάς. Θα τους ρωτήσω μόλις τους δω (στα δικαστήρια που είναι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας μου, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόλυσή μου) ! 
Άλλωστε είναι περισσότερα τα 19 εκ/ρια που είχε φάει το ... στέλεχος της τράπεζας το 2006 βλέπε εδώ, περισσότερα έπαιρνε ο προσληφθείς εκβιαστής Μουσάς, πιο πολλά ήταν το πρόστιμο του 2013

Και σε τελική ανάλυση, είναι πιο μικρό από το πρόστιμο των 220.000 euro της 28-7-2010. Γαμβρίλη μας λείπεις !

Αλέξανδρε σε είδα στην τηλεόραση και καμάρωνα. "Συμπατριώτης και συνάδελφος", σκέφτηκα. Ας κρατήσω μια πόζα να την έχω.

Αφεντικούλη, μηχανικέ του ΤΣΜΕΔΕ, του 57% της Attica bank, καλό ξημέρωμα. Τέρμα το σιωπητήριο. Δεν δικαιούσαι πλέον !!! Έχεις ρίξει 800+ εκατομμύρια euro !!!


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου