Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

"Θες έξοδο από την ναζιστική Ευρώπη ; Είσαι φονιάς, τρομοκράτης, εγκληματίας" (λένε)

Μερικά 24ωρα προ του δημοψηφίσματος για την έξοδο ή την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ναζιστική Ε.Ε. ... συμπτωματικά δολοφονήθηκε πρωτεργάτης του "μένουμε Ευρώπη", όπου, ως Ευρώπη ονομάζουν αυτό το τραπεζικό τερατούργημα που κινείται πέρα και μακρυά από οποιασδήποτε μορφής έννοια Πρόνοιας, Παιδείας, εσωτερικής και εξωτερικής Ασφάλειας, νοσοκομειακής περίθαλψης, κοινωνικής ευαισθησίας και γενικά κινείται πέρα από ΚΑΘΕ έννοια Ανθρωπισμού - Ουμανισμού. 

Πλέον είναι ξεκάθαρο τοις πάσι πως, όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκή Ένωση, μιλάμε για μια ένωση όπου η κτηνώδης μονοκρατορία των διεθνών τραπεζιτών και τραπεζών τους, κουμαντάρει τα πάντα καθιστώντας τον άνθρωπο ως "μια καταναλωτική τσέπη" όπου, ο μόνος σκοπός ύπαρξης του "καταναλωτή" (σύμφωνα με τα κτήνη της ομογενοποίησης των Λαών) θα είναι να αγοράζει, να μη γνωρίζει τίποτα (να παραμένει κοινωνικά αμόρφωτος) και κυρίως να καθίσταται ένα πλάσμα άβουλο ως αμνός επί σφαγή, την ώρα που οι "αφεντάδες" του βιομήχανοι - εφοπλιστές - τραπεζίτες, θα αποφασίσουν στον βωμό του κέρδους ΤΟΥΣ !!!

Σκεφτείτε όλοι εσείς που είστε ακόμη στο μεταίχμιο της απόφασης, τι είναι αυτό που έκανε την Ελβετία να παραμείνει εκτός. Τι ώθησε την Νορβηγία να αρνηθεί 2 φορές
την ένταξή της (μετά από Δημοψήφισμα) και τι ώθησε την Ισλανδία, όχι μόνο να αρνηθεί την ένταξή της, αλλά και να συλλάβει τους πρωτεργάτες της παρ΄ ολίγον καταστροφής της.

Μέχρι να αποφασίσεις φίλε μου, σταμάτησε οριστικά να αυτοκτονείς πολιτικά, αυτοπροσδιορίζοντας σε ως "αριστερό" - "δεξιό" - "κεντρώο" κλπ μιας και, ΕΤΣΙ τους κάνεις το χατήρι της διάσπασης δυνάμεων. Το Έμβλημα είναι ένα και μοναδικό και ένα είναι το "σύνθημα". Ελλάδα και Ελληνική Σημαία !!! Έτσι δηλαδή όπως κάνουν και λέγουν -αντιστοίχως- οι Ισλανδοί, οι Βρετανοί, οι Ελβετοί, οι Νορβηγοί για τις Πατρίδες τους !

Και αν είναι να κρατήστε κάτι από από την ισοπεδωτικά νεοφιλελεύθερη Μάργκαρετ Θάτσερ, κρατήστε ΜΟΝΟ ΕΝΑ (και όλα τα υπόλοιπα θάψτε τα)  που είχε δηλώσει : "δεν έχουμε την πρόσδεση της Γερμανίας στην Ενωμένη Ευρώπη αλλά την πρόσδεση της Ευρώπης στην Γερμανία. Και αυτό φίλοι μου, στο τέλος, δεν θα λειτουργήσει".
Ένα ενδιαφέρον blog ποικίλης αντι...ενωσικής ύλης είναι το : http://germanywatch.blogspot.gr/

Υ.γ. Εμπνεύσου Πατριώτη από την κίνηση του Γάλλου αστυνομικού που αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στους δοσίλογους της χώρα του, Ολάντ και Βάλς και γίνε τμήμα του "αύριο" που πλέον φουντώνει σε όλη την Ευρώπη !!!
 



Παρατήρησε το στο 4ο δευτερόλεπτο με τον Ολάντ) και στο 14ο με τον τραμπούκο καθίκι Βάλς που είχε και το θράσος να του ζητήσει τα ρέστα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου