Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Προς Δικαστές και Εισαγγελείς. Με τον Πολάκη δε θέλω ούτε γρίπη, αλλά ...

... όσα είπε για την ύπαρξη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ίσως μόνο εσείς να μη τα έχετε ακουστά. 

Η Ελληνική Κοινωνία, άλλα διαπιστώνει, άλλα αντιμετωπίζει και άλλα ακούει. Και μη σας προκαλούν σοκ όσα είπε μιας και προσωπικά σας διαβεβαιώ πως, όταν στα μέσα Μαρτίου του 2003 κατέθεσα στοιχεία για μέλος αυτού που ονομάστηκε ως "παραδικαστικό Πειραιά", και τότε αντιμετωπίστηκα ως "μεταφορέας καινών δαιμονίων" αλλά εντός ολίγου χρονικού διαστήματος απεδείχθη πως, λίγα γνώριζα και λίγα κατάθεση, μπροστά στην πραγματικότητα. Όχι την πλήρη μιας και παραφυάδες του τότε, βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμη και σήμερα, 10 έτη μετά την αποκάλυψη.

Δικαστές, ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι θα πρέπει να ξεκαθαρίστε τα του οίκου σας. Εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να κόψετε τους ομφάλιους λώρους με όσους λειτουργούν ως δημόσιοι υπάλληλοι που
προσλήφθηκαν σε θέση Δικαστή και όχι ως Λειτουργοί. 

Και αν επιχειρηθεί να μου προσαφθεί ασέβεια τότε σας δηλώνω ευθαρσώς πως ούτε όταν έδωσα αίμα ήμουν ασεβής, ούτε όταν κατήγγειλα δικαστικό υπάλληλο (του παλαιού παραδικαστικού) ως έχοντα 3 Μercedes μέσα σε 3 χρόνια (είτε ήταν στο όνομα του ιδίου είτε στου αδελφού του, που ήτο μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ), μα ούτε όταν κατήγγειλα όσα έχω καταγγείλει προσφάτως. Στις Υπηρεσίες σας !

Τον σεβασμό Κύριοι τον κερδίζουμε και δεν τον απαιτούμε. Δεν τον απαιτούμε βεβαίως ούτε με την επίκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως εν τω προκειμένω, δεν μπορεί να τον ζητήσει ο Πικραμένος, που ως ανώτατος δικαστής ... βρήκε ως Συνταγματικό (;;;) το μνημόνιο και κατοπινά ανταμείφθηκε (από το "παλάτι" της Πλ. Συντάγματος) λαμβάνοντας την θέση του υπηρεσιακού ... πρωθυπουργού.

Υ.γ. Αν απαιτήστε σεβασμό τότε, θα προσφωνείστε (στην καλυτέρα των περιπτώσεων) με το του Σωκράτους "ω άνδρες Αθηναίοι" και όχι με το "κύριοι Δικαστές" ! Ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται !


Η είδηση με το θέμα Πολάκη και Δικαστών - Εισαγγελέων, εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου