Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

"Παλάτι" for ever ρε μάγκες ;

Πάει καιρός που όλοι ΜΑΣ, πάνω στην λυκοφαγωμάρα ΤΟΥΣ συνειδητοποιούμε τι μέρος του λόγου ήταν (και παραμένει) το κάθε τμήμα του "παλατιού". Της Βο(υ)λής. Αναλυτικότερα : 

  • ΚΑΤΑ της εξεταστικής για τις διαφημίσεις των τραπεζών στα μέσα ενημέρωσης (;;;), τάχθηκε η Ν.Δ. ενώ ΠΑΡΩΝ (ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι) δήλωσαν ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Κανείς ΜΑΣ βεβαίως δεν ξεχνά πως οι εξεταστικές αποτέλεσαν και πιθανότατα θα αποτελέσουν, πλυντήρια ανομιών οι εξεταστικές της Βο(υ)λής. Σύμφωνα δε με αναφορά εντός του κοινοβουλίου "η διαφημιστική δαπάνη των τραπεζών το 2015 στα πέντε "συστημικά μαγαζιά" "ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΣΚΑΪ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ REAL NEWS" ανήλθε στο 70% της διαφήμισης"
  • υπέρ της παραμονής της Αγγλίας στην Ευρωπαϊκή (ναζιστική) ... Ένωση τάχθηκε με διαπρύσιους λόγους του ο τέως βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βαρουφάκης, ενώ συμμετέχει και σε περιοδείες του κόμματος των Εργατικών, για να στηρίξει την παραμονή της Αγγλίας στο τερατούργημα του 20 αιώνα. Την Ε.Ε. Δίκιο έχει. Ανέκαθεν, ο χορτάτος τον νηστικό δε συλλογιέται !!!
  • κατακόρυφη ήταν η πτώση της τηλεθέασης της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου, που πλέον, ΣΑΦΩΣ θα ακολουθήσει την πορεία του άλλου ... αριστερού και ... μαχητή του Χάρρυ Κλύνν.



Βεβαίως, δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής πως ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα ανωτέρω είναι πταίσματα που ρίχνονται στην αρένα του σκανδαλοθηρικού κοινού για να μη σκεφτεί καν να μάθει πως τα "μέτρα" που θα ψηφιστούν την Κυριακή είναι καταγεγραμμένα σε 7.500 σελίδες !!!! που ανάθεμα και αν είναι ανθρωπίνως δυνατό να τα διαβάσει κάποιος, πριν πει το τετριμμένο γερμανοτσολιάδικο και εγκληματικό : "ναι σε όλα" !!!

Αξίζει τον κόπο να διαβάστε την πραγματικότητα, που περνάει στα "ψιλά" :
  1. 808.000.000 euro τα δάνεια των ΜΜΕ στις τράπεζες το 2015, 
  2. Σχέσεις αγάπης ΜΜΕ και Τραπεζών, 
  3. (κατ' εντολή) "Αναβαλλόμενος Φόρος" τραπεζών
ενώ θα πρέπει να προβληματιστείτε ελαφρώς τι απέγινε και με εκείνα τα 15.000.000 που ... βρέθηκαν στα συρτάρια του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να είναι λογισμένα "κάπου" και χωρίς να έχει ακουστεί το παραμικρό μέχρι και σήμερα,  με τις ... δημοσιογραφικές ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ που είχαν ως ορμητήριο τους την ΚΡΑΤΙΚΗ Attica Bank, με τις σχέσεις του εκβιαστή υπαλλήλου και εκπροσώπου τύπου της Attica με τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. τον Γιώργο Κουμουτσάκο, με την ραγδαία αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων και με τόοοοοσα άλλα.

Οι αποπροσανατολισμοί "μάγκες" και "κούκλες" - πανούκλες, ΑΛΛΟΥ !!!


Σημείωση : για όσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ συμβαίνουν στην Γαλλία θα πουν τα ... ΜΜΕ ή θα αρκεστούν στο σχόλιο των 15 δευτερολέπτων ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου