Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αν δεν έχεις προδώσει (*) την Πατρίδα σου , θα σε παραπέμψω για κακούργημα

Φάε επιταγές, επιβολές, ... δημοκρατία και απόψεις περί Συνταγματικότητας από την Ευρωπαϊκή ναζιστική ένωση και από τα εδώ, ελληνόφωνα γερμανοτσολιαδάκια της !!!
«Το κυριότερο (θέμα) είναι πως μέσω ενός νομοθετικού συμπλέγματος όλη αυτή η φορολογική εκκρεμότητα διαβιβάζεται στην Αρχή Διερεύνησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Αυτομάτως αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ ή ακόμα και φόρο κληρονομιάς, -αυτομάτως, το τονίζω- είναι υπόλογοι με κακουργηματικού
χαρακτήρα ποινικές διώξεις, όπως είναι το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, και θα πρέπει να αποδείξουν γιατί δεν πληρώνουν.  
Αν είναι μικρό το ποσό, δεν διατρέχει κίνδυνο. Αλλά για μεγάλα ποσά από 50.000 ευρώ και πάνω, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός» επεσήμανε μιλώντας στο zougla.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης (ΕΝ.Ι.Α.Θ.) Κωνσταντίνος Χαϊδούτης που αναφέρθηκε στους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη μη πληρωμή ΕΝΦΙΑ μετά τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή.

Μέχρι να πεθάνεις Πατριώτη, εσύ χάψε πως οι τράπεζες είναι έτοιμες να βάλουν πλάτη στην οικονομία δίνοντας δάνεια. Οι τράπεζες που σου έχουν ΔΗΜΕΥΣΕΙ τα χρήματά σου και δεν στα δίνουν για να μη τα κάνεις ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΕΣ !!!

(* σύμφωνα με το Σύνταγμα, η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ είναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επιταγή !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου