Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μα, κάνουν οι τράπεζες δολοπλοκίες ; (ρώτησε η πρόεδρος)

Θυμήθηκα πρόεδρο που στο τέλος της δίκης μου είπε : "προσπαθήσατε να μας πείτε πως οι τράπεζες κάνουν δολοπλοκίες, κύριε κατηγορούμενε". Ήταν ακριβώς η στιγμή που θύμισα στην πρόεδρο πως, οι τράπεζες δεν είναι απρόσωπες, αλλά εκπροσωπούνται από φυσικά πρόσωπα. Τότε δε πρόσθεσα και κάτι ακόμη που διημείφθη σε αστυνομικό τμήμα μεταξύ εμού και συκοφάντη (με την βούλα πλέον) τραπεζίτη. Επί της παρούσης, κάντε λίγο υπομονή και θα επανέλθω.

Αυτά τότε με την πρόεδρο της έδρας, όπου ακολούθησε η "εκπληκτική" εισαγγελέας με το : "ο κατηγορούμενος δεν απέδειξε την αθωότητά του, ως εκ τούτου, ένοχος", ... κρίση στην οποία συνηγόρησε και η πρόεδρος της έδρας, ξεχνώντας και οι 2 τους το "τεκμήριο της
αθωότητας".

ΝΑΙ !!! Είναι στην διάθεσή μου ηχητικά όπως είναι και πάρα πολλά άλλα, έτσι ώστε, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, όλα αυτά να αξιοποιηθούν καταλλήλως από την Δικαιοσύνη για ... μερικούς/ές .... και είναι στην διάθεση Όποιου εξ Αυτής τα χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει το Τοπίο από κάποιους ... λειτουργούς της !!!!

Γιατί όμως όλα αυτά ;; Μήπως διότι όλα τους είναι ομογάλακτα του ίδιου κομματικού σωλήνα ; Μήπως διότι κάποια μεγαλοδικηγορικά γραφεία λειτουργούν ως μεταφορείς "εντολών" ; Κάντε ελάχιστη υπομονή.

Εν τω προκειμένω ας απολαύσουμε ένα ηχητικό με το μεγαλοστέλεχος της Attica bank και ΕΚΒΙΑΣΤΗ που θήτευσε μέχρι την 16-2-2016 (όπως αρέσει στο Δ.Σ της τράπεζας να λέει μέσω δελτίων τύπου) σε κορυφαία και παρέχουσα -τότε- "ασυλία" (;;;;) θέση.


Καλή ... διασκέδαση (και με όσα, ηχητικά και μη, θα ακολουθήσουν όπου θα γίνουν πλέον σαφή, όχι μόνο οι συκοφαντίες, αλλά και οι απόπειρες εκβιασμού, οι απόπειρες εκφοβισμού εμού και μαρτύρων, οι απόπειρες τραμπουκισμού, εκμαυλισμού - οι απόπειρες εξαφάνισης κατατεθειμένων φακέλλων στην Δικαιοσύνη κ.λπ.

Επίσης, καλή διασκέδαση και με την "αρμόδια" για την εκποίηση (;;;)  Ελληνικής περιουσίας και όσων οι πατεράδες μας - παππούδες μας έδωσαν τα πάντα, για να σώσουν από τον γερμανό - φασίστα, κατακτητή.

Υ.γ. Ευχαριστώ όσους/ες είναι κοντά μου και συμπαραστέκονται, φυλάττουν υλικό, έστειλαν ή/και θα στείλουν Όπου πρέπει, ότι πρέπει, με αυτοσκοπό το ξεκαθάρισμα των σαθρών υποκειμένων, από τον σβέρκο του Ελληνισμού.

Ποιοι άραγε και γιατί ζητούν να αποκρύπτει το google αποτελέσματα για διάφορες αναζητήσεις στο θέμα των εκβιαστών ;;; Σε ποιες σελίδες έχει πέσει ... "δημοκρατία του κόφτη και της λήθης" ; 

Φάτε ευρωπαϊστές μου Ε.Ε. και ... δημοκρατία μέχρι να επιστρέψω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου