Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Τι επιλέγεις ; #Δεν_πάει_άλλο

Ραγιά, που σε φτύνει στα μούτρα η κάθε πατσαβούρα λέγοντάς σου "αντέξαμε 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς", αριστερά Γαλλία. Δεξιά Ελλάδα. Διαλέγεις και παίρνεις τι πορεία θα συνεχίσεις.

Εσύ δε, ... Ευρωπαϊστή μου, μάθε πως, σύμφωνα με το Ιατρικό περιοδικό Lancet, οι θάνατοι από καρκίνο, στα χρόνια της ύφεσης, αυξήθηκαν κατακόρυφα καθώς μειώθηκαν δραματικά οι πόροι για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την πρόνοια και γενικότερα για την Υγεία.

Διαλέγεις και παίρνεις. Ευρωπαϊκή ναζιστική ... Ένωση ή Κράτος, Χώρα, Έθνος αυτάρκες, με Εθνικό νόμισμα, Εθνικό Δίκαιο, Εθνική Παιδεία και υποδομές, ή τοκογλύφους και (σύγχρονες)
γερμανικές ναζιστικές Κατοχές ;

Παρατήρησε -με ελάχιστες γνώσεις σε θέματα "γλώσσας του σώματος", το δουλικό υπαλληλάκι ΜΑΣ που ... εκπροσωπεί την Πατρίδα. 
Χέρια σε θέση παράκλησης, πόδια - πατούσες κλειστά σε θέση άμυνας, κεφάλι γερμένο στο πλάι από την ένταση της αίσθησης του εγκλήματος στο οποίο συντελεί. Και όλα αυτά σε αντιδιαστολή με τον ηγέτη στα αριστερά.

Επιλέγεις τι θες πλέον να σε εκπροσωπεί στο ... "παλάτι" της Πλ. Συντάγματος. Τα τετριμμένα και εγκληματικά κόμματα του παρελθόντος που με τις ενέργειες του ή/και τις παραλείψεις τους δημιούργησαν το "σήμερα στην Πατρίδα και στον Λαό" ή κάτι άλλο ;

Αυτά, της Ισπανίας αδελφέ μου, ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!! Όσοι και αν ... είναι απ΄ έξω ...  Ξύπναααααα ! Τα καθεστωτικά κόμματα ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου