Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ζώο, aka (*) ηλίθιε ψηφοφόρε ΤΟΥΣ, θέλω άλλα 20 δις

Λένε τα αλάνια : "στα μπουρδέλα υπάρχει τάξη. Εδώ, στο Ελλαδιστάν, δεν υπάρχει τίποτα". 20 δισεκατομμύρια ακόμη θα χρειαστούν σύντομα οι τράπεζες και τα θέλουν σβέλτα. Μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει ΚΑΙ ΑΥΤΑ, αδιακρίτως του μηχανισμού που θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν πρωτογενώς (EKT, TτΕ, Εsm κλπ). Μάντεψε ψηφοφόρε των νεοπασόκων των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ή και των παλαιοπασόκων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, από που θα βγει ΚΑΙ αυτή η 20άρα.

Μέχρι όμως να πιέσεις λίγο τον καμμένο από τα κοψίδια, το life style και τον καφέ, εγκέφαλό σου, ρίξε μια ματιά αρχικορόιδο σε τι "παρέες" θα πάνε τα δάνειά σου και ποιοι θα είναι οι αφεντάδες σου. Αυτά τα δάνεια που οι γερμανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ σου έλεγαν πως θα τα μηδενίσουν μέσω Σεισάχθειας. Όπως σου
'λεγαν και για επαναφορά δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, βασικό μισθό 750 € / μήνα, κατάργηση του ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΦΙΑ και τόσα άλλα.

Και που σαι ; Υπέργηρο ζωντανό ; Περίμενε για το ΕΚΑΣ που από το 2018-2019 θα επανέλθει μέσω της "εθνικής σύνταξης" χαχαχα. Περίμενε βλέποντας τις 7 θανάσιμες πεθερές στο mega, να βγουν στο Σύνταγμα τα εγγόνια σου. Αυτά που χαρτζιλικώνεις για "να μη ζήσουν ότι έζησες εσύ στην Κατοχή", όπως λες, θεωρώντας πως τα παιδιά στην Γαλλία που τα κάνουν κάθε μέρα, ΟΛΑ πουτάνα,  είναι αναρχικοί, τρομοκράτες και λίγδες. Κάνε και μια υπόκλιση στην αγιαστούρα του παπαδαριού και πες : "έχει ο Θεός", μη σκεπτόμενος πως και ο Γιος του τα έκανε λίμπα όταν βρήκε "άνομους" στο Ναό του Θεού. Περίμενε τους ξεφτιλισμένους συνδικαλιστές να σου σώσουν ότι σου απέμεινε.

Τώρα, ταξίδεψε τις γαστριμαργικές σου σκέψεις με τα μακαρόν για να ξεχαστείς και, ... τα καλύτερα έρχονται. Τα καλύτερα που μπροστά τους η Βουλγαρία (που απεύχεσαι) θα είναι βασίλειο. Ζώο. Ε, ζώο. (**)

* aka : Also known as : γνωστό και σαν
** ζητώ συγνώμη από τα πραγματικά ζώα, για την παρομοίωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου