Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Προσπαθείς να σώσεις το σπίτι σου ; Ε ! Είσαι κορόιδο (*)

Παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα και δεν το έχεις πάρει πρέφα (;;;) 

Παίζεις σε έναν αγώνα όπου η Δικαιοσύνη συνοδεύεται από λειτουργούς της που αδύναμοι να ορθώσουν ανάστημα, όχι μόνο σε κοιτούν αδύναμοι, αλλά σε θάβουν στα έγκατα καταστρέφοντας ότι έκτισες μια ζωή, νομιμοποιώντας με τις αποφάσεις τους, ή την αποχή τους, τους τραπεζίτες που μας διαλύουν την ζωή και την Πατρίδα.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, κατ' εφαρμογή σχετικής διάταξης του ν. 4336/2015, όρισε με απόφασή της (ΕΠΑΘ 182/1/4.4.2016) Ειδικό Εκκαθαριστή για το σύνολο των υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικών και χρηματοδοτικών ιδρυμάτων την ανώνυμη εταιρεία PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.

Ως CEO - Δ/νων Σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Γιάννης Πεχλιβανίδης (που ήταν μεγαλοστέλεχος της ΕΤΕ, της Eurobank, της Πειραιώς, της Xiosbank και την τράπεζας Κύπρου)   ο οποίος παραπέμπεται για κακουργηματικές πράξεις, από την Κυπριακή Δημοκρατία στο πλαίσιο της θέματος της κατάρρευσης της Κυπριακής Οικονομίας και της εμπλοκής της τράπεζας Κύπρου.

Ο Ειδικός Εκκαθαριστής θα διαχειρίζεται πλέον το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των ειδικών εκκαθαρίσεων, που ανέρχεται σε περίπου 9 δισ. ευρώ και αφορά σχεδόν εξ ολοκλήρου μη εξυπηρετούμενα δάνεια.


(* Σε, θεωρούν κορόιδο μιας και και ΕΣΥ δεν κάνεις τίποτα!!!! Παρακολουθείς ειδήσεις των 8 μ.μ., αργοσβήνεις μέσα σε ανεργία, καρκίνους, εγκεφαλικά, εμφράγματα και αδυναμία, αντί να σηκώσεις ΦΩΝΗ και ΓΡΟΘΙΕΣ απέναντι σε ένα καθεστώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους !!! Κόψτο ρε παιδί μου !!!!)

Διάβασε "τα μπουμπούκια" του Lobbystas και κοίτα καλά μη στραβομουτσουνιάσεις. Εντάξει ;
Πάρτο χαμπάρι ! Τα λογιστάκια κάνουν την δουλίτσα τους, ΑΚΟΜΗ, έχοντας πλάτες στην ... δικαιοσύνη και ΕΣΥ κάθεσαι και ... ξύνεσαι !!!


Επανέρχομαι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου