Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Προσκύνα το παλάτι ρε !

Ξέρεις ελληναρά μου τους εθνοπατέρες και τις εθνομητέρες που λέγονται βουλευτές ; Εκείνους, βολεμένε και εφησυχασμένε μου Έλληνα που πληρώνεις ως υπαλλήλους σου για να εκπροσωπούν τα δίκαια σου και τα της Χώρας ΜΑΣ ; Τους βο(υ)λευτές ντεεεεε.

Αυτούς που σου βαράνε φιλικά της πλάτη κάθε παραμονής των εκλογών ερχόμενοι με κοστουμάκια εξαντρίκ ή σπορ μέσα σε Ι.Χ. που τα έχεις πληρώσει ΕΣΥ στο σύνολο τους όλα  ;;;;

Τους ξέρεις ε ; Γι αυτούς λοιπόν θα σου πω. Φέρνουν στην βο(υ)λή προς ψήφιση κώδικα - υποχρέωση να τηρείται ρήτρα εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας. Δηλαδή, με απλά λόγια, να μη σου λένε ΤΙΠΟΤΑ, ακόμη και όταν θα έχουν φύγει από την
βο(υ)λή !!!!

Με άλλα λόγια, δε φτάνει που δε μαθαίνεις τίποτα στα ... ευρωπαϊκά όργανα (μιας και δεν κρατάνε πρακτικά), δε φτάνει που ο ... κυβερνώντες έχουν υπογράψει συναφή κώδικα με τους ναζί της Ε.Ε., αλλά, ΤΩΡΑ ΚΑΙ οι εδώ θα φροντίζουν για το μέλλον σου, των παιδιών και των εγγονιών σου χωρίς να σου λένε το παραμικρό !!!!

"Διετή ρήτρα εχεμύθειας για βουλευτές περιλαμβάνει η τελική πρόταση του Νίκου Βούτση για τον Κώδικα ορθής συμπεριφοράς των μελών του Κοινοβουλίου. Η απαγόρευση ισχύει και για μια διετία από την λήξη των καθηκόντων τους ενώ αφορά το σύνολο των εγγράφων και όχι μόνο τα διαβαθμισμένα".

Οι τραπεζίτες όμως, οι επιχειρηματίες, οι εκβιαστές δημοσιοκάφροι θα τα μαθαίνουν. Εντάξει ; Ή αμφιβάλεις ;;;;

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τον κώδικα που θα ψηφίσει το καθεστώς του παλατιού και να καμαρώσεις (πριν τα κακαρώσεις). Φάε καθεστώς και ... δημοκρατία ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ !!!!

Προσκύνα τώρα και φίλα κατουρημένες ποδιές για να μπει το παιδί σου για 4-5 μήνες στο Δήμο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου