Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός ο λύκος έχουν συμμαχήσει και θέλουν αίμα (*)

Αυτή η κακομοίρα η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας, η Ευρώπη (και όχι μόνο), πριν κλείσουν καλά-καλά 100 χρόνια και πριν επουλωθούν οι πληγές των 2 Παγκοσμίων Πολέμων, πάει ολοταχώς για τον Τρίτο.


1) Στην Αυστρία το ακροδεξιό κόμμα FPO πήρε πάνω από 35% στις εκλογές. Στην Αυστρία από όπου ήταν τα ... πρωτοπαλίκαρα του Χίτλερ και η συντριπτική πλειοψηφία των επικεφαλής των SS.



2) Στην Γαλλία η ... σοσιαλιστική κυβέρνηση Ολάντ έριξε τόνους από χημικά στους νεαρούς που κάνουν ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ καθιστική διαμαρτυρία για τα δεινά που έχει φέρει (και συνεχίζει) η Ε.Ε. η λιτότητα της και η επερχόμενη ΤΤΙΡ (βλέπε ... next level παγκοσμιοποίηση που λέμε εμείς οι χωριάτες). 



3) Στην Τουρκία συνελήφθη Ολλανδή δημοσιογράφος διότι ... προσέβαλε τον εγκληματία μογγόλο Ερντογάν ... (λέει...)

4) Οι συγκεντρώσεις νέων και οι ολονυχτίες τους σε Γαλλία Βέλγιο Ισπανία Πορτογαλία
συνεχίζονται παρά τις αντίθετες ... επιθυμίες των ... κρατούντων υπαλλήλων των Λαών (βλ. ... κυβερνήσεις).

5) ο Ρέντσι της Ιταλίας, ο (αντισυνταγματικός) ... δημοκράτης, στηρίζει την Χίλαρυ Κλίντον. Αυτή που έκαψε όλη την Β. Αφρική !!! Βέβαια υπάρχει και μια άλλη απορία. Να στηρίξει τον Κου-Κλουξ-Κλαν Τράμπ ;;; Μπρός γκρεμός και πίσω άλλος γκρεμός. Ας μη μίλαγε τουλάχιστον ο ... απόγονος του Μιχαήλ Άγγελου !!!

Εμείς ; Στα δικά μας, τι χαμπάρια ; Καλά ευχαριστώ. Πάρτε και ένα ferrero roche μιας και ήλθατε ...

80 ένστολα άτομα φυλάνε τον Φλαμπουράρη και περί τα 100+ τον Βενιζέλο !!!! 200 ένστολοι φυλάνε 2, μπας και χάσει η Βενετιά βελόνι !!! 200 που κοστίζουν ΣΕ ΕΜΑΣ 2.000.000 € ΕΤΗΣΙΩΣ !!!!

Στα Εξάρχεια -πάλι- το εκεί Α/Τ έγινε φλαμπέ, λες και στεναχωρήθηκαν οι .... κρατούντες από τις συχνές ... ανακαινίσεις. Οι εισπράξεις από την φοροδιαφυγή ... βράστα κι άστα 

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η Βραζιλία επαναπάτρισε 125 εκ/ρια $, εκ των οποίων -τα περισσότερα- από τα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ (διεθνώς), τους πετρελαιάδες, η Ελλάδα διά των υπαλλήλων του Λαού (βλέπε ... κυβερνήσεις) κυνηγάει τον κουλουρά στην Θεσσαλονίκη και τον τυροπιτά στο Αιγάλεω ...

Η @@@@γερμανία έχει ... κάτι ζόρια με κάτι εκατοντάδες δις € "άνοιγμα" στις τράπεζες της και έγινε χαμός προχθές που πήγε ο Ομπάμα για να μιλήσει υπέρ της ΤΤΙΡ, την ίδια ώρα που το "μαύρο" που θα φάει στην Αγγλία θα είναι άνευ προηγουμένου, και ενώ (οι ΗΠΑ) κόβουν χρήμα συνέχεια και θα στείλουν άλλους 250 στρατιώτες στην Συρία, η Κίνα έχοντας γραμμένους τους ... νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων αντιγράφει ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΑ κορυφαία μοντέλα της Microsoft και ο Βορειοκορεάτης τρελός κάνει ... test σε βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύει από υποβρύχια. Στο Πακιστάν κάτι (όπως πάντα) δεν πάει καλά με την Ινδία. 

Και όλα αυτά γιατί ; Μα για τις τράπεζες βεβαίως. Για τις παγκοσμίως ΧΑΜΕΝΕΣ τράπεζες που πριν ψοφήσουν (γιατί ψοφάνε !!!) βγάζουν τα πιο φρικτά τους νύχια επάνω σε Λαούς !!!
Τελικά, τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα. 

Και θα πληρωθούν ακριβά τα ... πάθη και τα ... παθήματα .... Όχι ίσως στους Μέρκελ, Ομπάμα, μα στους Λαούς που ως πειθήνια αποχαυνωμένα και εκμαυλισμένα στρατιωτάκια ... χειροκροτούν ηλιθίους, μιζαρισμένους, αθλίους, τενεκέδες, τιποτένιους άεργους !!!

(* όπου κοκκινοσκουφίτσα βάλε ... κυβερνήσεις και όπου κακός λύκος βάλε τράπεζες. Όπου αίμα βάλε το αίμα από τα ... κορόιδα ανά την υφήλιο. Τους Λαούς).

Πατριώτες ξυπνήστε επιτέλους. Απαιτήστε τις ζωές σας. Πάψτε να σέβεστε ότι θα κλέβει και σας ξεπουλάει. Το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ @@@@euro και η Ε.Ε. είναι ο θάνατός ΜΑΣ !!! Όπως και οι ... περίεργες στενές σχέσεις Γ' τύπου ΗΠΑ και Γερμανίας, με το χάιδεμα στην Τουρκία !!!

Upd Y.γ. συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση του Μιχάλη Ιγνατίου : Απεργία δημοσιογράφων: Μήπως είναι και κάλυψη στην κυβέρνηση εν αναμονή νέων μνημονίων ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου