Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αναστάσιος Πετρόπουλος, εργατολόγος - υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ λέει σε απολυμένο : "τι να σου πω ρε γαϊδούρι - VIDEO

Πάνε 5 χρόνια και 1 μέρα που απολύθηκα με συνοπτικές διεργασίες, αφού μέσα σε 15 μήνες αντιμετώπισα 13 μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις, την ώρα που οι βαθμοί μου με άριστα το 10 ήταν από 8 έως και 10, χωρίς να περάσω ποτέ μου πειθαρχικό, από την πασοκική ηγεσία της Attica Bank, η οποία, δια των εκπροσώπων της (πασόκων στο 99,9% τους) με κατηγόρησαν ως blogger που συκοφαντεί Ανώνυμη Εταιρεία (σύμφωνα με διάταξη νόμου του 1955 που υπογράφει ο τότε βασιλιάς Παύλος) βλέπε σχετικά εδώ : https://protergatt.wordpress.com/2011/01/28/για-την-υπόθεση-του-«εργαζόμενου-έλλη/ καθώς και για (σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο) παραβίαση προσωπικών δεδομένων στον Τειρεσία του δ/ντή λογιστηρίου της τράπεζας, Χρήστου Μάραντου, ο οποίος συμπτωματικά πήρε προαγωγή την 6 μέρες μετά την απόλυσή μου (βλ. http://www.capital.gr/story/1121620 ). Για την ιστορία μόνο θα αναφέρω πως ο πρώτος εκ των προαχθέντων της ημέρας απεβίωσε από έμφραγμα και ο τρίτος ευρέθη με πλαστό πτυχίο (βλ. http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2014/09/Βρέθηκε με πλαστό πτυχίο ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Αττικής
 
Συμπτωματικά (;;;), το πρωινό της 18/1/2011 το γνωστό οικονομικό fmvoice.gr ανάρτησε στη στήλη "μαύρη λίστα" το διπλανό σχόλιο (;;;;). Το απόγευμα της 18-1-2011 παρέλαβα μέσω δικαστικού επιμελητή την απόλυσή μου και ήταν ο ίδιος (τυχαία ;;;) που μου είχε κοινοποιήσει κατασχετήριο - πλειστηριασμό της προ δεκαετίας -τότε- οικίας μου στα Μανιάτικα Πειραιά, περίοδο που και τότε πολεμούσα με νύχια και με δόντια. Κατά του "παραδικαστικού Πειραιά" για το ακίνητό μου  επιφάνειας 125,13 m2 με πρώτη τιμή αξίας (τότε) ~40.000 € και πρώτη τιμή "κτυπήματος" τα μισά.

Τιμή βεβαίως που άλλαξε με εντολή μιας τότε Εισαγγελέως Πειραιά και ορίστηκε στις 100.000 € μιας και το σπίτι δεν ήταν αχυρώνας αλλά διατηρητέο άρτιο και νεοεπισκευασμένο. Σε επόμενο θα σας πω και ποιος έγκλειστος το "κτύπησε" και το πήρε το ακίνητο μου με μια και μοναδική προσφορά που εμφανίστηκε ... καθώς και τις σχέσεις του με το παραδικαστικό του Πειραιά, και το Σημιτικό τότε καθεστώς, αλλά και ποιοι "δημοσιογράφοι" αρνήθηκαν -τότε- να ελέγξουν το θέμα που τους έδωσα, που ήταν τα ίδια άτομα που -μετά, αφού ξέσπασε το σκάνδαλο- με παρακάλαγαν,  να τους δώσω πληροφορίες.

Ας έλθουμε όμως στα σύγχρονα. Εργατολόγος ονομάζεται ο δικηγόρος που έχει εξειδίκευση με τα του Εργατικού Δικαίου θέματα. Εδώ λοιπόν παραθέτω "στιχομυθία" του εργατολόγου και Υφυπουργού Εργασίας του Σύριζα, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου (Τάσου) Πετρόπουλου με εμένα, ανάμεσα σε δεκάδες συναδέλφους στην τράπεζα Αττικής, όπου η έκφραση "τι να σου πω ρε γαϊδούρι", "θα σε πω και άλλα πράγματα", "άιντε από εκεί", "πρόσεξε πολύ καλά"  και κάποια σπρωξίματα ήλθαν σε βάρος μου ως απάντηση στο "δε θέλω να σου μιλήσω" που σου είπα Τάσο Πετρόπουλε την 18-5-2011 στο χώρο της Συνέλευσης των Εργαζομένων της Attica Bank



Υ.γ. ρε συ περιοδικό UNFOLLOW που πήγε αυτό σου το δημοσίευμα ; http://unfollow.com.gr/print/18102-petropoulosplires διότι, δημοσιογραφία σημαίνει να αναρτάς και την απάντηση (του Πετρόπουλου εν τω προκειμένω) χωρίς όμως να διαγράφεις τα όσα έχεις προ πει, καταγράψει, αναρτήσει !!!  Και ξέρεις γιατί στο λέω ρε UNFOLLOW ;
Διότι άλλοι δεν ανάρτησαν την απάντηση Πετρόπουλου χωρίς να κατεβάσουν την αρχική αναφορά (βλ http://prezatv.blogspot.gr/Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ...Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ )

Τσιπροκαμμένοι, εγώ την έχω κάψει την κάπα μου. Και στο τέλος πάλι θα δικαιωθώ, όπως ανέκαθεν, όσα και αν αντιμετωπίζω από το οικτρό σας Σημιτικό Πασοκιστάν. Εσείς όμως, ποτέ !!! Και θα εξαφανιστείτε. Όπως επίσης και τα : ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διότι επίσης κατέστρεψαν την Χώρα και το Λαό. Αλήθεια κκ Τσίπρα και Καμμένε, μήπως κοιτάξατε ότι σας κατέθεσα Αρμοδίως από τον 3ο/2015 ;;;


4 σχόλια:

  1. Έχουμε γεμίσει σκερβελέδες σε όλα τα επίπεδα εξουσίας σ'αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων Τραπέζης Αττικής έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η οποία έλεγε ότι είχαν πλήρη γνώση της συμφωνίας του εν λόγω εργατολόγου με την διοίκηση της τράπεζας και όχι μόνον αυτό, αλλά και ότι δεν είχαν καμία αντίρρηση στην κίνηση αυτή, δεν ήταν σημαντικό να φανταστώ να συμπεριληφθεί στην συγκεκριμένη ανάρτηση.. Όπως και το ότι την αμέσως επόμενη μέρα η ΠΟΕΣΥ καταδίκασε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ως τίποτα περισσότερο παρά καθαρό κιτρινισμό χωρίς βάση και με λανθασμένα στοιχεία, ούτε αυτό ήταν σημαντικό να συμπεριληφθεί. Όποιος κατέχει μπλοκ και θέλει να χρησιμοποιεί και Λειβαδίτη καλό θα ήταν να παρέθετε όλα τα στοιχεία. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά και ένα καιρό, ένας κυριούλης με το όνομα Βενιζέλος είχε ερωτηθεί για κάτι κωδικούς αριθμούς με μπόλικα ψηφία που υπήρχαν στο πλάι κάποιων αναφορών κινήσεων λογαριασμών του Τσοχατζόπουλου.

      Τότε, ο κύριος Βενιζέλος απάντησε : δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι αριθμοί τηλεφώνου. Έλα όμως που περνώντας ο καιρός απεδείχθη πως ήταν αριθμοί λογαριασμών σε τράπεζες !!!

      Σύμφωνα με το σκεπτικό σου λοιπόν, αγαπητέ "unknown" θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί αυτά οι τότε αναρτήσεις. Αυτές οι δημοσιεύσεις. Ή, αν είμαστε στη δεκαετία του 1980 - 1990 θα έπρεπε να έχουν μαζευτεί τα φύλλα του τύπου που παρουσιάστηκε -τότε- το θέμα και να καταστραφούν ...

      Καλά τα λέω ; Ναι καλά τα λέω (σύμφωνα με το σκεπτικό σου που ... επικουρείται από την ΠΟΕΣΥ χαχαχα).

      Κάλλιστα λοιπόν μπορείς να κάνεις "unfollow" αγαπητέ "unknown" και κυρίως μπορείς κάλλιστα ως "unknown" να λες όσα δε θα είχες τα κότσια να παρουσιάσεις (αν είχες στην διάθεσή σου. Αν είχες. Ή μήπως έχεις και δε τα βγάζεις ; Αλάργα και αγάλι και θα γίνει η αγουρίδα ... μέλι.

      Χαίρεται.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχαχ καληνύχτα και καλή τύχη.. με τόσο ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιήσατε ως παράδειγμα μόνο γέλως και υποχώρηση απέναντι στη δυναμική απάντησή σας.

      Χαίρεται

      Διαγραφή