Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Περιουσιολόγιο ή η μεγάλη των απατεώνων σχολή σε free έκδοση ;;

upd. Αυτό το "πρώτη φορά αριστερά" (*) με είχε θορυβήσει εξ αρχής μιας και παρατηρώντας την σύνθεση της "αριστερής" κυβέρνησης έβλεπες (και βλέπεις πιο έντονα) ότι πιο παλαιομοδίτικο απολοιφάδι του σημιτικού ΠΑΣΟΚ υπάρχει στην πιάτσα.

Εντάξει. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Εσύ όμως ρε παιδί μου που έχεις αγχωθεί με το περιουσιολόγιο που θα φέρουν οι (πρώτη φορά αριστερά) της ... κυβέρνησης, πρέπει να θυμηθείς πως, μόλις προ 3 ετών, τον Νοέμβρη του 2012 είχε αποκαλυφθεί πως οι οικονομικές καταστάσεις 9.000.000

Ελλήνων φορολογουμένων έκαναν την γύρα (είχαν πουληθεί) σε όλες τις εταιρείες της "πιάτσας" (βλέπε εισπρακτικές, διαφημιστικές κλπ).

Η ... διαρροή (;;;) αφορούσε Ε1 (με τα εισοδήματα), Ε9 (με τα ακίνητα), το ΕΤΑΚ (το τότε -επίσης- ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ), τέλη κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και το ποιοι φορολογούμενοι έκαναν περαίωση το 2010 !!!

Μετά από αυτά, θα πας εσύ να δηλώσεις αν έχεις και που έχεις κρυμμένο κάποιο κειμήλιο από τους παππούδες σου, κάποιο πίνακα ή κάποιο χρυσό που σου άφησε η μάνα σου ή η πεθερά σου ; Έχεις τόοοοσο θάρρος ; Και αν περάσουν αυτές οι λίστες σε χέρια ... "περίεργων" και μετά σου απαγάγουν το παιδί έναντι αυτού που έχεις κρυμμένο, τι θα πεις ; Ή μήπως θα σου αρκέσει το : "είναι πλέον ασφαλή τα δεδομένα" των Ελλήνων ; Έχεις τόσο ... humor (και θάρρος) ; Δεν πρέπει !!!

Θυμήσου μερικούς τίτλους (και) από τις δικές τους εφημερίδες και κόψε το ... humor και τις σκέψεις για να δηλώσεις ότι έχεις ! Αντιστάσου - αντέδρασε. Δεν είσαι πρόβατο επί σφαγή ή πείραμα !
https://left.gr/news/Μα κανείς δεν θυμάται ποιοι και πότε μας υπέκλεψαν τα ΑΦΜ;

http://www.avgi.gr/article/5743251/ma-kaneis-den-thumatai-poioi-kai-pote-mas-upeklepsan-ta-afm-

http://www.protothema.gr/greece/article/237784/Yπέκλεψε τα φορολογικά στοιχεία 9 εκατ. Ελλήνων!

(* αν αυτοί είναι ... αριστεροί, τότε εγώ είμαι ... ακραία ακροαριστερός) 

Υ.γ. το ποιοι "έχουν" και "που τα έχουν" τα ξέρουν πάρα πολύ καλά οι ... κρατούντες. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου