Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μην ακούτε τι σας λένε. Σβήνουν με γοργούς ρυθμούς

Γνωρίζετε πολύ καλά όσοι επικοινωνούμε ανοικτά, με chat, τηλεφωνικά και δια ζώσης πως τα ποσοστά που προβλέπω έχουν ως εξής και τα καταγράφω με το ίδιο θάρρος που σας έλεγα πως στο Δημοψήφισμα το ποσοστό του ΟΧΙ θα είναι άνω του 60% :
  • ΛΑ.Ε. : 25% - 26% 
  • ΣΥΡΙΖΑ : 19% - 20% (με πέριξ αυτού ΟΛΟ το βρωμερό παλαιοκομματικό ΠΑΣΟΚ) 
  • Ν.Δ. : 16,5% - 17% 
  • Χ.Α. : 8% (με εντός αυτής, σημαντικά τμήματα κόσμου που θαρρεί πως εκφράζει αντίδραση αυτό το ναζισταριό κυρίως προερχόμενους από την Ν.Δ.) (*)
  • Κ.Κ.Ε. : 6,5% - 8% 
  • ΠΟΤΑΜΙ : 5% (το πολύ) 
  • ΕΠΑΜ : 3,5% - 5%  (χαμηλά για την ώρα λόγω της ανύπαρκτης προβολής του από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ)
  • ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ : (το πολύ) 3,5% (με μερικούς του κομματικού κρατικοδίαιτου δημοσιοϋπαλληλικού στρατού) 
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ : 2,5% 
  • ΑΝΕΛ : το πολύ 1,5% 
  • Δημιουργία ξανά - Τζίμερος : 1% (βλέπε, όσοι νεοφιλελέδες γερμανοτσολιάδες δεν πάνε σε ΠΟΤΑΜΙ ή Ενωση Κεντρώων)
  • Λοιποί : τα λοιπά.
Αν και μπορεί να έχουμε πέσει έξω μια παρέα από φίλους, το μόνο σίγουρο είναι πως  : η ΝΔ δεν ξεπερνάει το 17% και το ξέρει καλά !
Γι αυτό κάνει τέσσερις κινήσεις (προθανάτιας) ... τακτικής :
α) αφήνει να αυτοδιαλυθεί το ξεφτιλισμένο της δημιούργημα. Οι ΑΝΕΛ. Γι αυτό με αιχμή του δόρατος τον ακραία ακροδεξιό απαίσιο Άδωνη Γεωργιάδη "δίνουν" στεγνά το δημιούργημα του Σαμαρά, τους ΑΝΕΛ βλέπε εδώ: διορισμοί από τον Πάνο Καμμένο σε bloggers κ.λπ.
β) δεν αφήνει κάτι "ΡΙΖΕΣ" κλπ να κατέβουν στις εκλογές
γ) δεν αφήνει το ψυχοπαίδι τους τον Καρατζαφέρη (Λάος) να κατέβει στις εκλογές (τον έχουν δέσμιο με κάτι ... λιανά που .. βρήκαν να κατέχει "παράνομα")
δ) αυτοκαταστρέφει το έτερο δημιούργημά της, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πως ; με δηλώσεις του Μιχαλολιάκου ως οι εξής :
1) οι μασόνοι δεν είναι όλοι κακοί (;;;;)
2) δεν μπορούμε να φύγουμε από την Ε.Ε. (αλήθεια, με τι οικονομοτεχνική μελέτη του ... βγήκε αυτή η ... άποψη ;;;)
3)δεν πρέπει να φύγουμε από το euro (;;;;) και
4) ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΎΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑΣ (ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ ΦΎΣΣΑ) !!!!

Εν ολίγοις, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κλείνει όλα της τα δημιουργήματα (παραμάγαζα-μαντριά) όπως οι : ΑΝΕΛ - ΧΑ -ΛΑΟΣ - ΡΙΖΕΣ (οι ΡΙΖΕΣ και το ΛΑΟΣ που δεν θα κατέβουν καν στις εκλογές) μόνο και μόνο για να μη φτάσει στο σημείο του ξεφτιλισμένου ΠΑΣΟΚ, στις σύντομα επερχόμενες ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Οι άθλιες και πληρωμένες ... δημοσκοπήσεις, θα δείτε όλοι πως θα πάνε στον Καιάδα όπως πήγαν και εκείνες του Δημοψηφίσματος όπου σύμφωνα μ΄ αυτές, το "ΟΧΙ" του Ελληνισμού είχε ποσοστό ανάλογο του "ναι" ...

Ευκαιρίας δοθείσης της παρούσης θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά μια συγνώμη από όσους σε Αρκαδία, Πειραιά και Αττική γενικότερα, στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, πρότεινα να ψηφίσουν, υποψηφίους των προδοτών γερμανοτσολιάδων ΑΝ.ΕΛ.
Και ψήφισα και προώθησα να τους ανωτέρω λόγω του ότι το
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο - Ε.ΠΑ.Μ. δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κατέβει στις εκλογικές διαδικασίες, ενώ ήταν και μια "καλή" ευκαιρία να ξεβρακωθούν και οι ... ρέστοι της Ν.Δ. (απ΄ ότι περίτρανα αποδείχθηκε).


Πάντα με το θάρρος της γνώμης μου, με καλές παρέες και άκρατη θέληση για Λευτεριά στην Πατρίδα και στον Λαό, 

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Σημείωση: (*) ύστερα από τα πρόσφατα γεγονότα, η Χ.Α. ενδεχομένως να κινηθεί και κάτω που 5% προς όφελος άλλων κομμάτων. Μη ραγιάδικων γερμανοτσολιάδικων !!! αφήνοντάς της κρυφοχουντικούς και μη -ακόμη- ενημερωμένους. 
1413 σιωπηλοί μεν, σκεπτόμενοι δε συμπατριώτες το έχουν δει το συναφές video των ναζιστών από την σελίδα μου στο facebook. Κόσμος δηλαδή, που έμαθε και θα πει παντού γύρω του !!!
https://www.facebook.com/video.php?v=10207037515752129&set=vb.1107210956&type=2&theater

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκ των έσω (;;;) αυτοδιάλυση των ναζί, που σας προτείνουν εαυτούς ως ψήφο ... διαμαρτυρίας, έχοντας ξαμολήσει σε κάμπους, θάλασσες και ραχούλες χουντικούς, ηθελημένα πολιτικούς αμόρφωτους και τραμπούκους.
Πατριώτες αν μάλιστα αποδειχθεί πως τους δύο νεαρούς, έξω από τα γραφεία της Χ.Α. τα σκότωσαν με εκ των έσω εντολή, μόνο και μόνο για να φέρουν εμφύλιο στον Ελληνισμό, τότε μιλάμε για (μια ακόμη) αισχάτη προδοσία. Της ΧΑ και της δημιουργού της, ΝΔ. Και αυτό ενόσω αυτή η τελευταία έχει και ... προϊστορία (βλέπε δολοφονία Τεμπονέρα), ομάδες τραμπουκισμού Ρέϊντζερς κλπ κλπ

Μιχαλολιάκος : αποδέχεται και καμαρώνει που είναι φασίστας

Μιχαλολιάκος : οι μασόνοι είναι πολύ καλοί Έλληνες

Μιχαλολιάκος : ναι σε Ε.Ε. και euro

Μιχαλολιάκος : αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη (της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου