Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Δημήτρη Καζάκη, δεν διαφωνούμε. Όμως, χρειάζεται κάτι πιο δραστικό.

Ενώ δεν διαφωνούμε με τον απολογισμό, εξακολουθώ να πιστεύω πως η κατάσταση χρειάζεται κάτι πιο δραστικό, πιο ουσιαστικό, πιο άμεσο. Κάτι που δε θα δώσει άλλο χώρο και χρόνο στους πουλημένους έτσι ώστε να συνεχίσουν την οικτρή τους πεπατημένη. Αυτή του ξεπουλήματος, της παράδοσης άνευ όρων, της δημιουργίας τύψεων και πλάνης στο Λαό.

Καταστάσεις δηλαδή που δημιουργούν οι κακοί υπάλληλοι της Χώρας ΜΑΣ στη Βουλή, καταστάσεις

που προκαλούν αυτοκτονίες, νέες στρατιές μεταναστών, που δημιουργούν επιπλέον ορδές ανέργων, κλεισμένων επιχειρήσεων και καταστημάτων και κυρίως (!) χάσιμο επιπλέον Εθνικής Κυριαρχίας. Καταστάσεων που  επιτρέπουν την συνέχιση του ζόφου του Έθνους των Ελλήνων.

Χρειάζεται κάτι πιο δραστικό, πιο οργανωμένο, πιο ρηξικέλευθο, έτσι ώστε οι μάζες να εγερθούν και να συνταχθούν σε μια γροθιά απέναντι στο τέρας που αντιμετωπίζει η Πατρίδα.

Χρειάζεται επίσης και η απομόνωση όσων έχουν παρεισφρήσει με αυτοσκοπό την δημιουργία φρούδας αναμονής την ίδια ώρα που αποπροσανατολίζουν ή έστω αδυνατούν να οργανώσουν τις μάζες, εμφανίζοντας εαυτούς ως "κάτι" ενώ στην ουσία είναι "τίποτα".

Το video αποτελεί τμήμα από την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο Νέο Ηράκλειο, με θέμα : "Εθνικό Νόμισμα. Πως και με ποιους όρους" της 17 Απριλίου 2015. 
Ολόκληρο το video της εκδήλωσης εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=8y-SE3tZknU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου